{{percent}}%

Budsjett, midt på treet eller high end?

OASE


Er kreativt design og poolparties din greie, bør du absolutt sjekke Guldsmeden-hotellenes relativt nye Manon les Suites, som ligger som en eksotisk oase midt i byen. Husk badetøy (og ørepropper!) Hotellet har også en god, økologisk restaurant.
guldsmedenhotels.com/manon-les-suites

CRÈME DE LA CRÈME

Er du virkelig ute etter å flotte deg, er Hotel Sanders rett ved Kongens Nytorv en drøm av et hotell. Her stemmer absolutt alt! Interiøret er som å komme inn i et rikmannshjem fra kolonitiden. Servicen er helt på topp. Og stemningen i hotellet, restauranten, baren, ja, selv på den lille fransk-inspirerte fortauscafeen utenfor inngangen, er slik at du drømmer om å komme tilbake allerede før du har reist derfra.
hotelsanders.com


BILLIG


København har noe for enhver smak. Wakeup tilbyr to superrimelige hoteller hvis alt du trenger er en seng og et sted å plassere kofferten.
hotelwakeupcopenhagen.com

Lei av julemat?

Pub-favoritt

Mikkeller er en opplevelse utenom det vanlige. Her blandes danske og amerikanske ølbryggertradisjoner med Texas Barbecue. Fans kan søke om medlemskap i klubben WarPigs Troopers.
warpigs.dk


Kokkenes kokker


En tartar på Manfreds slår aldri feil. Ikke noe av det andre de har på menyen heller. Her finner du mye grønt, men også byens beste kalvebrissel og en solid vinkjeller. Det er hit kokkene i København kommer for å spise.
manfreds.dk

Vegan gourmet

Restaurant VeVe er en nykommer i Kiin Kiin-familien og befinner seg i et gammelt pakkhus på Østerbro. Ikke umulig at dette konseptet kan sikre København byens første veganske Michelin-stjerne. (Noen av rettene er riktignok vegetar, ikke vegan.)
veve.dk


Anti-jul


Sjømatbaren Hooked på Nørrebro er så langt unna ribbe og surkål du kommer. Her er det de beste smakene fra havet som gjelder. Lokalet er enkelt, men maten – som fiskeburgeren på bildet – smaker nydelig!
hooked.dk

Knallgode toasts

Fætter Fætter serverer gourmet-toast i hygge­lige omgivelser i Griffenfeldsgade på Nørrebro. I samme gate finner du flere andre kule barer og spisesteder.
faetter-faetter.dk