{{percent}}%

Historisk sus

 I Storvågan, halvannen kilometer utenfor Kabelvåg sentrum, finner du Lofotmuseet i en godt bevart væreiergård. Bli med tilbake i tid og opplev lofotfiskerens historie.

Glasskunst


Glassblåserverkstedet Lofoten Glass åpnet dørene sommeren 2017. I de lyse, trivelige lokalene er det både verksted, salgsgalleri og kurslokale. Her kan du få jobbe med flytende glass og forme glassperler til ditt eget unike halskjede.
lofotenglass.com

Nordnorsk kunstner

På Galleri Espolin, som ligger mellom Lofot­akvariet og Lofotmuseet, kan du bli kjent med arbeidene til den nordnorske kunstneren Kaare Espolin Johnson. Det er også kunstbutikk og gjesteutstillinger på anlegget.
galleri-espolin.no


Lær om havet


På Lofotakvariet, som ligger i havgapet i Stor­vågan, kan du se skrei og en rekke andre fiskeslag og sjødyr. Det finnes informasjon og utstillinger om norsk havbruk. Lofotakvariet har også basseng med sel og oter som blir matet foran publikum.
lofotakvariet.no

Redesign

Midt i sentrum av Kabelvåg finner du den miljø­vennlige designbutikken Rundt & Rundt. I et fargerikt verkstedutsalg sitter innehaver Sylvia Henriksen foran symaskinen og tryller frem nye produkter av gamle stoffer. Her finner du både smykker og interiørprodukter.
rundtogrundt.no


Finurlig galleri

Kunstgalleriet Lille Kabelvåg drives av kunstnerne Inger Anne Nyaas og Thor Erdal. Her finnes en stor kunstsamling, samt skiftende utstillinger. Gå på oppdagelsesferd innover i de unike lokalene.
lillekabelvaag.no

God bok


I en grønnmalt telefonkiosk på torget i Kabel­våg finner du Kabelvåg mikrobibliotek. På regnværsdager kan du låne med deg en bok og lene deg tilbake i en sofakrok.

ˇ

For mer informasjon, se
lofoten.info