{{percent}}%

Smart

Livredder

En skredsøker gjør at andre kan lokalisere deg hvis du skulle havne under snøen. Den benyttes også til å lete frem folk som er tatt av skred. Med en søkestripe på 60 meter, kombinert med høy pålitelighet og rask håndtering av informasjon, er NEO skredsøker en av de kraftigste sender/mottakerne på markedet.
milslukeren.no

Smart II

Lokalisering

En søkestang benyttes for å gjøre en eksakt lokalisering av den skredtatte etter at skredsøkeren har fortalt hvor vedkommende ligger, for å vise hvor man skal begynne å grave. Sørg for å ha med en i sekken, for eksempel Probe 240 fra Mammut.
gsport.no

Smart III

Verktøy

Friksjonen i et snøskred gjør at snøen fryser sammen og blir knallhard kort tid etter skredet. Uten en skikkelig spade er du hjelpeløs hvis en skikompis har havnet under snøen. Alugator Guide snøspader kommer fra den sveitsiske skredekspert­en Mammut som har vært til stede i fjellet siden 1862.
fjellsport.no

Topptur

Superlett

Toppturfolk er generelt opptatt av vekt. K2 Route veier bare 320 gram og er vesentlig lettere enn de fleste andre skihjelmer. Den er også godt ventilert, og hjelmen leveres med et tynt overtrekk som kommer godt med når det blåser eller er kaldt.
oslosportslager.no

Turglad

Veiviser

Sjekk ut kartserien fra Fri Flyt! Her finner du inntegnede ruter både for vinter og sommer. Kartene er fremstilt i slitesterkt og vannfast materiale, og er svært detaljerte.
friflyt.no

Praktisk

Elektrisk

Med nye Rottefella MOVE™ Switch NIS 2.0 kan du enkelt flytte bindingen fremover for å få bedre feste eller bakover for bedre gli, uten å ta av deg skiene. Flyttingen skjer manuelt eller ved hjelp av en fjernkontroll på staven.
rottefella.no

Varme

Komfort

Skal du tilbringe en vinternatt under åpen himmel eller i snøhule, trenger du et godt, varmt liggeunderlag, som Sea to Summit Comfort Deluxe S.I.
seatosummit.com
fjellsport.no

Gramjeger

Nattesøvn

Rab Nautrino Endurance 600 Formula er en komprimer­bar, lett dunsovepose som er ideell for gramjegere på alpine overnattingsturer.
fjellsport.no