{{percent}}%


Overnatting med after-surf

På Unstad Arctic Surf bor du i flotte hytter med plass til to, åtte eller 12. Restauranten på stedet serverer frokost, lunsj og middag under mottoet «Fuel your body». Etter en økt i bølgene eller på topptur i nærområdet kan du nyte after-surf i en av saunaene deres, eller hoppe opp i badestampen. De har til og med en portabel sauna med hot tub som etter avtale kan transporteres ned på stranden! Tenk stjernehimmel, nordlys – kanskje en kald øl…
unstadarcticsurf.comHavnært

Lofoten Apartments ligger i Hopen, rett utenfor Kabelvåg. Flotte leiligheter rett ved havet. Drives av lidenskapelige surfere med god kunnskap om bølger i området.
lofotenapartments.noPå bryggekanten

Hattvika Lodge tilbyr kost og losji på bryggekanten i Ballstad. Lodgen har flotte, nyoppussede rom i gamle rorbuer og egen restaurant og møterom, samt et vertskap som er hjertelig til stede. God mat får du også på Himmel og Havn i Ballstad.
hattvikalodge.no
himmelog havn.noSamlings­punkt

God mat og bar på brygga i Henningsvær. Klatrekafeen er et samlingspunkt for både lokale og besøkende etter dagens topptur.
nordnorskklatreskole.no/
klatrekafeen

Fiskekrogen

”En ekte Lofottorsk jeg er for jeg er født i Henningsvær” står det på veggen til Fiskekrogen. Her serveres torsk i mange varianter og andre smakfulle retter. Fjorårets nykommer Bar Nord ligger vegg-i-vegg.
fiskekrogen.no


Widerøe flyr deg til Leknes
Finn billetter