{{percent}}%


Mer eventyr

Albmi Adventures ­holder til i Beiarn og tilbyr topp­turer, klatring, padling, samisk kultur, grotting m.m. Ekteparet André ­Madvig Wagelid og Outi Johanna Lassila holder også populære todagers skredkurs.
albmi.com


Fjordnært

I andre etasje på den ombygde sjøboden The Pier House ligger Vassdalsvik Sea Lodge. Det er en ­nyrenovert leilighet med tre soverom med til sammen åtte sengeplasser og fullt utrustet kjøkken. Leies ut på ukesbasis. Nærmere havet kommer du ikke. Til Vassdalsvik kjører du leiebil eller tar den lokale fergen fra Ørnes.
vassdalsviksealodge.com


Sentralt

Glomfjord Hotell ligger langs Kystriksveien som går gjennom det gamle industristedet Glomfjord. Kort vei til Fykantrappa (se neste side), Glomfjord skisenter, Svartisen og alle skiturene i området.
glomfjordhotell.no


 


Bo ved Kystriksveien

Et steinkast fra den vakre Kystriksveien – fylkesvei 17, og med utsikt over fjord og fjell, ligger det enkle overnattingsstedet Glomfjord Overnatting. Her får du soverom, kjøkken og stue til en rimelig pris, og i kjelleren er det badstue.
booking@meloyadventure.noSOMMERIDYLL

Er du i området om sommeren, er Restaurant Gammelbutikken på Støtt Brygge et herlig sted å nyte god mat med havutsikt. Men maten smaker godt innendørs vinterstid også. Støtt ligger midt i leia med hurtigbåten. Her kan du også overnatte i Rorbua eller på Stabburet.
stott.noDin guide i Glomfjord

Meløy Adventure er et guide- og eventyrfirma med base i Glomfjord. Herfra skreddersyr Øyvind Gjersvik overnatting, mat og aktiviteter for venne­gjenger og firmaer, som guidede skiturer i jomfruelige fjell, brevandring på Svartisen og RIB-turer i Glomfjorden.
meloyadventure.no

Trivlig trehus

Beiarn Lodge er et enkelt, hyggelig trehus lengst inn i den vinteråpne veien til Staupåmoen i Beiardalen, med kort vei til flott, uberørt skiterreng. ”Gammelhuset” har åtte sengeplasser fordelt på to tremannsrom og et ­dobbeltrom.
beiarnlodge.no


 


Widerøe flyr deg til Bodø
Finn billetter