{{percent}}%

Unik opplevelse


Codstock Festivalen i Henningsvær 18.–20. mai er noe helt utenom det vanlige. Hiv deg rundt for å sikre deg festivalpass! Dette er en stemningsfull opplevelse av de sjeldne!
codstock.no

Surfekurs

Et par ganger i året arrangerer Unstad Arctic Surf en camp. Her er det fokus på læring og mestring så vel som sosiale aktiviteter. Passer for enkeltpersoner, grupper, familier i alle aldre.
unstadarcticsurf.com


Nordnorsk klatreskole


Med base i Henningsvær tilbyr Nordnorsk Klatreskole kurs og guiding. I tillegg driver de café og møteplass, har butikk med alt du behøver av klatreutstyr, og tilbyr enkel overnatting for klatrere og vanlig fotfolk.
nordnorskklatreskole.no

Action


I samarbeid med en rekke aktører tilbyr Hattvika Lodge opplevelser som toppturer, havfiske, kajakk, dykking, surfing og mye mer. Kontakt Hattvika Lodge for å skreddersy et opplegg som passer for deg og din gruppe.
hattvikalodge.no


Og ellers


Lofoten tilbyr også RIB-turer med ørnesafari, skreifiske, hvalsafari, toppturer og frikjøring, alt avhengig av sesong. Her er det uendelig med muligheter. Vi anbefaler å bruke en av de mange lokale guidene eller organisere ­aktiviteter via overnattingsstedet. Da får du lokal input og tips til turene. 

Widerøe flyr deg til Leknes
Finn billetter