{{percent}}%

Farout event & opplevelser

Tromsø-basert turoperatør som tilbyr et bredt spekter av opplevelser til individuelle reisende, grupper og firmaer på team building. I tillegg til nordlysjakt står hvalsafari, toppturer, havfiske, sledeturer, kiting og mye annet spennende på programmet. farout.no


Arctic Explorers

Tilbyr 1-, 2- og 3-dagers nordlysturer med utgangspunkt i Tromsø fra midten av september til rundt 10. april. Du bestiller selv fly til Tromsø, men Arctic Explorers hjelper gjerne med hotell. Turene egner seg for enkeltpersoner, par eller grupper inntil åtte personer.
arcticholidays.org


Glød Explorer

GLØD tilbyr skreddersydde natur­baserte arktiske aktiviteter, opp­levelser og ekspedisjoner for enkelt­­­personer og grupper, med utgangspunkt i Alta. Om vinteren jakter de på nordlyset. I likhet med andre arrangører kan de selvfølgelig ikke gi noen nordlys­garanti, men statistikken er på deres side; de finner nordlys på rundt 85 prosent av turene!
glodexplorer.no

Birk Husky

Vil du oppleve en virkelig personlig variant av nordlysjakten, kan Birk Husky i Kirkenes være noe for deg. De har spesialisert seg på turer for individuelle turister og grupper på maks åtte personer. Dette er som å være på privatbesøk hos en hunde- og natur­interessert familie.
birkhusky.no