{{percent}}%

Bobletilværelse

Støyløs

Boses QuietComfort-hode­telefoner har lenge vært populære til flyreiser, siden de reduserer støy via motfase-teknologi og har ganske god lyd. Den siste modellen, QC35, har enda bedre lydkvalitet, og i tillegg til støyen har de ved hjelp av bluetooth fjernet en annen irriterende ting; ledningen. bose.com

Lekkerlyd

Designhøyttalere

Bang Olufsens nye Beolab 90-høyttalere har skulpturelle kvaliteter,18 innebygde elementer og like mange forsterkere med en samlet effekt på 8 200 watt. Og selvfølgelig kan de styres via smarttelefonen til å passe akustikken i akkurat din stue. Omtrent det man kan forvente for rundt en halv million kroner.
bang-olufsen.com

Plankekjøring

Ettpunktslyd

Lydplanken Yamaha YSP-5600 har 44 høyttaler­elementer som sender ut sju separate stråler med lyd, pluss målemikrofon og rom­korreksjon, og i pakkeløsning med en basshøyttaler ble den utropt til testvinner av magasinet Lyd&Bilde for et års tid siden.
no.yamaha.com

Beatlebok

Genibiografi

Mange har vært spente på Philip Normans biografi om Paul McCartney etter den kritikerroste Lennon-boken han ga ut i 2008. Nå er den her, og Macca, som var mer av en søt bifigur i den forrige fremstillingen, ­kommer her til sin rett både som begavet avantgardist og pop-geni.
gyldendal.no

Fancypod

Øreluksus

Astell&Kern AK380 er en bærbar hifi-musikkspiller til rundt 35 000 kroner, som gjør det du kan forvente til den prisen: Spiller alle formater høyoppløselig audio, takler 32-bit, lagrer opp til 384 gb, streamer, og har en deilig, fysisk volumknott.
astellnkern.com

Trådløs

Frivinyl

Mange musikkentusiaster har omfavnet den digitale tidsalderen, samtidig som de holder fast på det beste fra den analoge. Audio Technica har nå laget en platespiller for denne målgruppen, LP60-BT, som gjør den gode gamle jobben med snurr og nål, men også sender lyden trådløst ved hjelp av blåtann, dit du måtte ønske.
audio-technica.com

Lydkontroll

Høreplugg

Here One er en ny type øreplugger, som gjør veldig mye i tillegg til å spille musikk og ta imot telefonsamtaler. De har intelligente støyfjerningssystemer og ulike filtre som kan forsterke eller dempe stemmer ved behov, så du kan fjerne den irriterende fyren ved nabobordet, eller høre mer av det daten din sier i den bråkete baren.
hereplus.me