{{percent}}%

Vin


Ved Stranden 10 er et svært sjarmerende sted å nyte et glass. Det er også en vin­handel, så pass på å utnytte deres vinkunnskap til å kjøpe med et par flasker hjem. Mer spennende enn taxfree.
vedstranden10.dk

Jul i Tivoli


Desember i Tivoli er en opplevelse utenom det vanlige. Kom på kveldstid for mest mulig magi. Lyssatt etter alle kunstens regler, og med koselige boder som bugner av alt fra julefigurer og søte nissestrømper til varme saueskinn og brente mandler.
tivoli.dk

Populær slakter


Hver lille julaften snirkler det seg en lang kø rundt hjørnet ved Kultorvet. Under den karakteristiske bowlerhatten står Jens Slagter og hans ansatte og deler ut gode julematråd til sine trofaste kunder. Butikken har eksistert siden 1888 og selger kun økologiske varer.
kultorvet.dk

Morgenmad


Københavnerne har i over 250 år hatt et kjærlighetsforhold til vakre, hvite Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv. Om du ikke går all in og booker rom på byens beste hotell, bør du uansett unne deg deres overdådige frokostbuffé.
dangleterre.dk

Vinterfestival


Frostfestivalen preger København i hele februar. Utstillinger, events, gastronomi, kunst og design lokker dansker og tilreisende ut i vinterkulden.
frostfestival.dk

Danske smaker


Torvehallerne på Israels Plads er en drøm for alle som er glade i god mat og drikke. I førjulstiden er utvalget enda mer fristende enn vanlig.
torvehallernekbh.dk

Sjokolade m.m.


Summerbird sjoko­lade­fabrikk ble startet av en mann som ville bli verdens beste bestefar. På få år er sjokoladene herfra blitt anerkjent som noen av de beste i verden. Du finner dem blant annet i Illums Bolighus og Torvhallerne.
summerbird.dk

Gaver


Julegaver eller januarkupp? I København finner du alt hjertet begjærer. Legg turen innom kjenninger som Illums Bolighus, Hay og Rue Verte, eller utforsk nykommere som More 64. Før jul dekkes som alltid vakre bord i Royal Copenhagens butikk, og du kan få med deg årets julepynt fra den kjente designeren Jette Frölich i jaktslottet på Schæffergården.
woco.dk

Munker


Inneklemt i en bakgård på Amager Torv, mellom Royal Copenhagen og Georg Jensen, ligger The Royal Café i en bygning fra 1616. Rundt juletider er det den danske jule­spesialiteten ”stækte æbleskiver” som frister på tallerkenen – Kongelig Dansk porselen, så klart. Det likner litt på det vi kaller munker, og smaker himmelsk av varme epler og pannekakedeig. En kopp varm gløgg er det perfekte tilbehør.
royalsmushicafe.dk

ˇ

For mer informasjon, se
visitcopenhagen.com