{{percent}}%

Jesmond Dene House

Senk skuldrene og sov godt i landlige omgivelser 5 minutter fra New­castle sentrum. God restaurant med fokus
på lokale råvarer.
jesmonddenehouse.co.uk


Afternoon Tea

På The Factory Kitchen på The Biscuit Factory får du velsmakende lunsj­retter og delikate Afternoon Tea-menyer.
thebiscuitfactory.com


Blackfriars

I et tidligere dominikanerkloster fra 1300-tallet finner du byens mest spesielle restaurant, med fokus på lokal, sesongbasert mat. Her serveres hjemmelagde pølser og Nordsjø-fiskekaker med tartarsaus. De høster valnøtter i hagen og plukker vill hvitløk i skogene ved Jesmond Dene. Blackfriars tilbyr også lokalt øl fra Wylam, Hadrian & Border og Jarrow.

Zapatista Burrito Bar

Fresh og sunn meksikansk mat hvis/når du blir lei av kidney pai og fish’n’chips.Bridge Hotel

Puben er en viktig del av den engelske kulturen, og du må for all del ikke gå glipp av en skikkelig “Sunday roast”. På det historiske Bridge Hotel har det blitt ført mange muntre samtaler over et par Newcastle Brown Ales. Søndagens spesialitet i husets gastropub er selvsagt hjemmelaget roast. Herligheten serveres med yorkshire-pudding, potetstappe, grønnsaker og ikke så rent lite saus. De har også eget mikrobryggeri.
vermont-hotel.com


Hotel Indigo

Nytt og fresht 4-stjerners  boutiquehotell rett ved tog­stasjonen. Og med Marco  Pierre White Steakhouse  Bar & Grill i første etasje. 
hotelindigonewcastle.co.uk
mpwsteakhousenewcastle.co.uk

Apartment

En lokal favoritt for de som ikke er tilhengere av brune puber.


Cafe 21

Den kjente engelske kokken Terry Laybourne står for førsteklasses bistromat på denne populære restauranten i Newcastles Quayside.
cafetwentyone.co.uk 


Malmaison

Klassisk sjarm og stil, utsikt over elven Tyne fra flere rom og et lite dag-spa i kjelleren gjør Malmaison Newcastle til et godt valg. 
malmaison.com