{{percent}}%

Leggbeskyttelse

Fra mykt til hardt

G-form leggskinner, frontet av blant andre Pelé, er myke å ha på, og er egentlig ikke skinner, men trekkes på som en strømpe. Ved brå kontakt, blir materialet øyeblikkelig knallhardt, og absorberer støtet.
g-form.com

Statistikk-skattekammer

Nerdefelle

Stats Zone-appen fra det kjente magasinet fourfourtwo gir deg tonnevis med statistikk om spillere og kamper, med mulighet for å sammenligne, se animasjoner, få liveoppdateringer og mye mer.
itunes.apple.com/play.google.com

Virkelighetsspill

Lett gambling

Med Ultimate Fan Live kan du spille virkelig fantasi-fotball mot vennene dine eller fans i hele verden.
Du satser på to spillere før en av kampene i den ekte serien, og appen oppdateres live ut fra hva som skjer i kampen.
ultimatefanlive.com

Blekk-klart

Tatoveringer

På kamp bør man vise at man er fan helt til skinnet, og hvordan bedre vise det enn med en (midlertidig) tatovering? Finnes i både glitterversjoner og mer maskuline design.
store.liverpoolfc.com

 

Lommemanager

Fantasifotball

Football Manager Handheld 2015 gir deg ditt eget fantasilag i lomma, hvor du selv kjøper spillere, analyserer og velger oppsett. I tillegg finnes Football Manager Classic 2015, som krever et raskt nettbrett, men til gjengjeld gir tilgang til bedre animasjoner og et utall spillere og lag.
footballmanager.com

Pubdetektor

Når du er på tur i England og trenger instant fotballfiks, forteller appen Corner deg veien til nærmeste pub som viser kamp, og hva de serverer der.
itunes.apple.com
play.google.com

Reiseguide

Premier League sin Away Day app hjelper deg på fotballtur, med info om billetter, tidspunkt, hvordan du kommer frem, stadionkart og tips om -spisesteder i nærheten.
premierleague.com