{{percent}}%

I Oslo sentrum ligger innholdsrike varehus og spennende nisjebutikker side om side. Og en kort reise ut av byen kan også by på hyggelige shoppingopplevelser.

SENTRUM

Varehusene Eger og Steen & Strøm ligger sentralt rett ved Stortinget og bugner av klær, tilbehør, kosmetikk og interiør. I underetasjen på Steen & Strøm finner du også en av byens mest populære mathaller, med en rekke gode spise­steder for folk i farta.

I Nedre Slottsgate finner du eksklusive designerbutikker som Gucci, Mulberry og Louis Vuitton på rekke og rad, mens en rekke spennende konsepter, som blant andre Aesop, Rag&Bone og Ganni, har etablert seg i Prinsensgate. På Carl Johan troner varehuset Paleet, med blant annet trendbutikken YME.

AKER BRYGGE

Området bugner av forretninger, gallerier og spisesteder. De populære uteserveringene er riktignok stengt på denne tiden av året, men det finnes nok av innendørs alternativer. Prøv Mr Bay på Tjuvholmen, Jamie’s Italian eller Delikatessen hvis du vil ha en velsmakende matbit innimellom shoppingen.

BOGSTADVEIEN og HEGDEHAUGSVEIEN

I området bak Slottet, oppover mot Majorstuen, ligger klesbutikkene som perler på en snor. Her finner du kjedebutikker som H&M, Zara og Weekday, men også mer unike konsepter som Garbo, Charisma og Gunnar Øye.

LØKKA

Grünerløkka er et spennende og annerledes handlestrøk med mange små, uavhengige butikker. Her finner du også mange vintagebutikker. Ostebutikken Delikatesse & Bistro er et perfekt sted for en matbit, hvis du ikke går ”all in” og tar turen til den store mathallen på Vulkan.

UTENFOR BYEN

Ved Stabekk stasjon i Bærum (lett adkomst med buss og tog) finner du Bolina, en av interiør­stylistenes favoritter (sammen med Milla på Aker Brygge). Definitivt verdt turen, hvis du leter etter noe trendy og litt utenom det vanlige.

På Tregaardens Julehus i Drøbak er det jul hele året, og dette er altså stedet hvis du vil supplere julepynten eller nissesamlingen. Buss fra Oslo bussterminal til Drøbak tar cirka 50 minutter.

Widerøe flyr deg til Oslo
Finn billetter