{{percent}}%

Humle

Bitterhet

Humle tilfører ølet smak, spesielt i form av bitterhet og aroma. Typisk eksempel er IPA. Bitterheten i humlen er med å harmonisere sødmen i ølet.
yakimachief.com

Gjær

Karakter

Gjær og gjærbehandling til­fører ølet smak og aroma, samt bestemmer restsødme. Typiske eksempler er weissbier og wit.
whitelabs.com

Malt

Fylde

Malt tilfører ølet fyldig smak, farge og aroma. Typiske eksempler er bayer og stout. I maltet finnes sukkerstoffene som gjæren ”spiser” og omdanner til alkohol.
bestmalz.de/en

IPA

Ølsett

Bryggeforretninger selger pakker med alt du trenger for å brygge ølet du ønsker, som teknisk utstyr og gjær, malt og humle. IPA er kanskje det ølet som har åpnet flest øyne, og selvbrygger-legenden Gahr Smith-Gahrsen står bak flere klassiske IPA-er.
bryggselv.no

Gjæring!

Ståltank

Det er gjæren som lager ølen, og derfor bør gjæren gis optimale forhold. Med en ståltank, som denne fra Scandinavian Brew, har du samme utstyr som bryggeriene, bare i mindre skala.
scandinavianbrew.no

No-brainerpp?

Bryggemaskin

Norske Brewtools leverer den nyeste bryggemaskinen på markedet. En bryggemaskin programmeres for det ølet du skal brygge og overlater lite til tilfeldighetene.
brewtools.no

Live

Oppdatering

Norske Plaato revolusjonerer hjemmebrygging med en gjærlås som overvåker gjærings­prosessen. En app på mobilen gjør at du kan følge med der du er.
plaato.io

Eget øl

Tappetårn

Det er noe spesielt med å tappe den første slurken av nytt hjemmebrygg. Opplev å servere eget juleøl til julematen eller egenbrygget IPA i solveggen. Tappetårn fra Keg King.
keg-king.com.au