{{percent}}%

Koselig julemarked


De to første helgene i desember er det tradisjonsrikt julemarked på Folkemuseet på Bygdøy. Her danser nissen rundt med barna, de kan se, smake og lære om tradisjonell julemat, og gamle tiders leiligheter og hytter er pyntet til jul.
norskfolkemuseum.no/
julemarked

Teater

Jul med Prøysen og Snekker Andersen er en kjær juletradisjon for mange småbarnsfamilier. Også i år settes forestillingen om snekker Andersen som møter julenissen på selveste julaften opp på Oslo Nye Teater.
oslonye.no


Julebord


Lutefisk, rakfisk og pinnekjøtt på Theatercafeen er en hyggelig førjulstradisjon for mange oslofolk. Hver søndag i desember er det familie­julebord fra kl. 15–18, der det også blir pepperkakepynting for de minste. Og kanskje kommer julenissen …
theatercafeen.no

Ballett

1. desember er det premiere på E.T.A. Hoffmanns eventy Nøtteknekkeren, en juleballett for hele familien. Historien om lille Clara som sovner under juletreet i foreldrenes juleselskap og drømmer at julegavene blir levende, er elsket av et stort publikum. Forestillingen spilles i Operaen og det er stor rift om billettene.
operaen.no


ˇ

For mer informasjon om morsomme aktiviteter for barn, se
VisitOslo.com

Widerøe flyr deg til Oslo
Finn billetter