{{percent}}%

Reisen til julestjernen


Ingen forestilling har blitt spilt så mange ganger på Nationaltheatret som ”Reisen til julestjernen”. Historien om Sonja som til slutt finner igjen julestjernen har trollbundet i generasjoner. Spilles på Hovedscenen i hele november og desember. nationaltheatret.no

Widerøe flyr deg til Oslo
Finn billetter

Jul i Blåfjell

På Oslo Nye Teater blir det ”Jul i Blåfjell” fra 16. november, med magisk scenografi, velkjente melodier og, som vanlig, med et viktig budskap.
oslonye.no


Julemarked I


Under stjernehimmelen på julemarkedet i Spikersuppa finnes det noe for alle og enhver! Fra 18. november til 20. desember lover ”Jul i vinterland” julemagi for liten og stor med juleverksted, juleunderholdning og salgsboder.
julivinterland.no/julemarked

Julemarked II

Årets julemarked på Folkemuseet av­holdes helgene 2.–3. desember og 9.–10. desember. Her blir det folkedans, konserter, julenissens verksted og over 100 markedsboder.
norskfolkemuseum.no


Nøtte­knekkeren


Fra 2. desember viderefører Den ­norske opera juletradisjonen med å sette opp ”Nøtteknekkeren”. Her er dans fra alle verdenshjørner, store og små ballerinaer og fargerike kostymer, alt til Tsjajkovskijs fantastiske musikk.
operaen.no

Julekonsert I

Oslo-Filharmoniens årlige julekonsert frem­føres med stort kor og orkester i Oslo Konserthus fra 12.–15. desember. Eller få med deg en av de mange jule­konsertene i Kulturkirken Jakob.
jakob.no
ticketmaster.no
ofo.no


Julekonsert II


14., 15. og 16. desember vrikker legendariske Penthouse Playboys julen inn på Rockefeller for tjue­tredje gang. I år er det Jørn Hoel og Silje Nergaard som skal forsøke å holde styr på sosiologen, ­artisten og skribenten Kjetil Rolness sitt alter ego Jens Pikenes.
penthouseplayboys.no
ticketmaster.no

ˇ

For mer informasjon, se
visitoslo.com

Widerøe flyr deg til Oslo
Finn billetter