{{percent}}%

Fuglekjenner

Kvitre-app

Den norsk-utviklete appen Small­bird bruker i likhet med ­«voksenversjonen» Whatbird smarte algoritmer for å kjenne igjen fuglesang med mikrofonen, og fortelle barna hva slags fugl de hører. I tillegg kan barna pusle sammen ulike fugletrekk for å lage fantasi­fugler eller lære riktig lyd.
whatbird.no


Omfavnelse

Nakkepute

Benbat sine puter er utformet som koselige dyr, og støtter hodet i alle retninger, takket være en magnet foran som ­holder puten stabil. Sov godt, på fly eller i bil!
lekmer.no


Stillhet

Lydbok

Med en spennende lydbok blir ungene lydløse i baksetet, særlig om bøkene handler om kule hestejenter som heter Milla, sommer­fugl­mysterier og turer til Sverige.
lydbokforlaget.no


Glupsk

Ryggsekk

Hvordan få poden til å bære sine egne ting? La haien spise dem! For de som vil ha søtere varianter har Ellos også sekker med marihøne-design.
ellos.no


Dyrisk

Utkledning

Unger elsker å kle seg ut som dyr, med hale og ører og tilhørende fakter. Nettbutikken til Dyreparken har ­kostymer til både ville dyr og Hakkebakkes­kogen-dyr, ­så ungene kan komme i det rette humøret allerede før ankomst.
dyreparken.no


Trillefin

Dyrekoffert

Trunki lager en rekke trillekofferter utformet som biler eller dyr, som ungene kan pakke i og trille selv, eller bli trillet på når de er slitne.
jollyroom.no


Bokstavdyr

Lærebok

Min første store ABC dyrebok lærer ungene dyrenavn og ­bokstaver på samme tid, og de husker bokstavene fordi hver av dem er koblet til et dyr. Smart og effektivt.
norli.no