{{percent}}%

Sikkerstikk

Lysende

Lei av at sykkellykten ligger i lomma på den andre jakken? Eller at du glemte den på sykkelen, så den ble stjålet? Fortified Bike har tatt konsekvensen av det, med lyktene Aviator og Afterburner, som festes permanent på sykkelen med tyverisikre skruer. Og så ser de litt Batman-aktige ut i tillegg.
fortifiedbike.com

Gammel klokke

Fortid

Alle med penger til overs kan kjøpe seg en ny Rolex eller IWC. Samtidig, hos nett­baserte vintage-butikker som Analogshift, kjøper og selger klokke-connaiseurene klokker som er unike og har historie. Hva med en gammel Omega Speedmaster, for eksempel, det første uret NASA godkjente for astronauter, og som ble brukt under første månelanding?
analogshift.com

Stålkontroll

Bunnsolid

Vil du gjøre deg populær blant slekt og venner med sprøbunnet italiensk pizza? Da kan du ønske deg en bakeplate av stål som varmes i ovnen på forhånd. Anmelderen fra dinside.no anbefaler også den tilpassede trespaden, og sier «du kommer aldri til kjøpe frossenpizza til deg og ungene etter å testet dette».
thechef.no

Ny klokke

Nåtid

Det finnes et stort utvalg smartklokker fra elektronikkprodusenter, men ur-veteranen TAG Heuer har også laget sitt eget eksklusive digitale armbåndsur, TAG Connected, for den som ikke bekymrer seg for prislappen.
tagheuerconnected.com

Langhale

Bilerstatter

Transportsykler er et stadig vanligere syn i Norges byer, og en av de mest hendige er Surlys Big Dummy, en «longtail» som kan utstyres med opptil flere barneseter og alskens transportutstyr. Bratte bakker og dårlig føre, sier du? Da ønsker du deg bare en med motor og vinterdekk.
surlybikes.com

Lettkamera

Proffkvalitet

Gode speilreflekskameraer i hele landet tilbringe dagene hjemme fordi eierne ikke gidder drasse på dem. Løsningen: Fujifilm X100T gir høykvalitets­bilder og takler forbløffende mørke lysforhold, samtidig som det får plass i en romslig jakkelomme.
fujifilm.no

Primalt

Utekjøkken

Primus Onja Stove er et kompakt turkjøkken med to brennere, som også kommer med egen bærerem og skjærefjøl/lokk i eik. Fungerer like bra på piknik som på fjelltur.
primusshop.no