{{percent}}%

Flymaskin

Drone

Alle menn drømmer om å være pilot. DJI Phantom 2 flyr fint, og kan også kjøpes med gimbal og kamera som gir proffe, vibrasjonsfrie filmopptak.
tripadvisor.com

Undercover-tracker

Smartklokke

Withings Activité ser ut som et diskret, klassisk armbåndsur, samtidig som den sporer alle aktivitetene dine, kommuniserer trådløst med en app, er vanntett og alt det andre man forventer av en moderne elektronisk dings.
withings.com

Innersvingen

Kølleføring

Swingbyte er en elektronisk golf-coach, som settes på kølla, måler slagene dine og lar deg studere dem på en app, så du kan øve og forbedre deg hvor som helst.
swingbyte.com

Skredderlyd

Hodetelefoner

Parrot Zik 2.0 annonserer med å være verdens mest avanserte bluetooth-hodetelefoner. Med appen kan du skreddersy lyden til ulike typer musikk i samlingen din, og de har touch-kontroller, støyfjerning og mikrofon innebygd.
parrot.com

Sykkelbag

Sykkelbag

Ortlieb har laget en «commuter bag» for den som både vil sykle til jobb og se seriøs ut på møter. Med «ql3»-systemet har den ikke de vonde festekrokene som gjør mange sykkelvesker ubekvemme å bære over skulderen.
ortlieb.com

Reisekamerat

Trillekoffert

Koffertfabrikanten LAT_56 har spesialisert seg på kompakte carry-on-løsninger med spesialagent-look, og finurligheter som toalettartikkel-luke til sikkerhetssjekken og sammenrullbar dresspose.
lat56.com

Billedskjønt

Normalobjektiv

Supplér zoomen til speil­reflekskameraet med lyssterkt fastobjektiv, som Sigmas 50mm (for fullformat) og 30mm (for crop-sensor), og ta bilder som ser proffere ut. Høy lysstyrke gir blant annet nye muligheter innendørs og fine effekter med uskarp bakgrunn.
fotovideo.no

Skogsvarme

Turkjøkken

Jetboil zip er et kompakt turkjøkken som koker en halv liter vann på to og et halvt minutt, og alle delene pakkes effektivt inni hverandre.
jetboil.com