{{percent}}%

1

MER SNØ

Hvis skiføret ikke skulle være bra i Narvik, er redningen bare en times tur unna, hos Söta Bror på Riksgränsen. På den annen side kan det være at snøføret klaffer så bra i Lofoten at man må benytte sjansen til toppturer der. Narvik-baserte Hålogaland båttransport tilbyr topptur fra båt.

2Skiguide

Guideboka «Toppturer rundt Narvik» kommer på Fri Flyt Forlag i vinter, og er obligatorisk for de som vil finne frem til godsakene. Når det er sagt, vil det alltid være smart å bruke en guide av kjøtt og blod.
narvikguides.no

3

VINTERFESTUKA

Den årvisse festivalen finner sted fra 4. til 13. mars. Da fylles byen med kultur- og sportsarrangementer.
vinterfestuka.no

4Fjellheisrestauranten

Ved vårt besøk var det helklaff med finnbiff som dagens middag. Det er ikke uvanlig å se ørn fra den luftige uteterrassen. Restauranten er nyoppusset.

5

STISYKLING OM SOMMEREN 

Landeveisrittet Arctic Race ble avgjort i Narvik, men stisyklingsmulighetene i området er nok vel så bra. Enorme svapartier er også på menyen i Skjomen og Efjorden (Verdenssvaet).
singletracknarvik.com

6

SOV SAMMEN MED ULVEN

I Polar Park i Bardu kan du overnatte i en hytte i ulveinnhegningen. Parken er ett av tre nasjonale rovviltsentre og har flere spennende dyr, som bjørn, moskus, jerv, med flere.
polarpark.no

7Skybar-afterski

Begge de store hotellene har fine barer med spise­muligheter og terrasse i toppetasjen. Scandic-hotellet har gitt byen et solid løft på hotellfronten, og fra 16. etasje har du orkesterplass til solnedgangen på Tøtta, Linken og Dronninga.