{{percent}}%

Verdensmesterens restaurant

Geir Skeie, fitjarbuen som vant Bocuse d’ Or, har sin egen restaurant i Leirvik på Stord. Brygga 11 finnes både på Stord, i Hemsedal og Sandefjord. Fiskerestauranten på Stord har også en egen sushibar.
brygga11.no

Aasheim Rorbuer

50 minutter unna Port Steingard ønsker Eldbjørg og Paul velkommen til Aasheim Rorbuer. Båtutleie og flotte fiskemuligheter.
aasheim-rorbuer.no

Bekkjarvik Gjestgiveri

Kombiner besøket til Port Steingard med overnatting og eventuelt middag hos Bocus d’Or-vinner Ørjan Johannessen og familien i Bekkjarvik, cirka én time unna med leiebil/ferge.
bekkjarvikgjestgiveri.no


Bakeriet Frugård


Tex Mex, creole, cajun, Stord-pizza og blåskjell står på menyen på dette populære spisestedet. Er du bare kaffetørst, dropper du innom for en kopp, varme vafler og avislesing. frugaard.no

Fitjar Fjordhotell

Tradisjonsrikt hotell med gode fasiliteter og solnedgangutsikt i hav­gapet. Fem minutter fra Port Steingard.
fitjar-fjordhotell.no

Mandelhuset


Solid norsk kjøkken på Tysnes. Hver uke byr de på en ny 3-retter, komponert med sesongens råvarer. À la carte-menyen skiftes fire ganger i året. Fiskesuppe og hamburger er alltid faste innsalg.
mandelhuset.no

Slåtterøy fyr

Hit kan du dra på fyrferie! Kystfyret ble bygd i 1859. Støpejernstårnet er 25 meter høyt. Overnattingsgjestene bor i den gamle fyrmester­boligen. På øya er det steinlagte stier, et variert landskap med lyngheier, svaberg og slåttemark. Det er elleve sengeplasser på fyret. Gjestene tar selv med dynetrekk, laken og håndkle. På grunn av alle sauene på øya må hunder holdes i bånd.
fyr.no