{{percent}}%

Sjønært

Saltstraumen Hotell ligger rett ved tidevannsstrømmen med samme navn. Hotellet har 28 rom og flere hytter, eller ”bungalower” som de selv kaller det, med kjøkken for selvhusholdning.
saltstraumenhotell.no

Widerøe flyr deg til Bodø
Finn billetter

Skicamp


Med utgangspunkt i Saltstraumen Hotell arrangerer Fri Flyt i april High Camp Nord, en langhelg med toppturer fra torsdag-søndag.
friflyt.no

Mangler du utstyr?

Skandinavisk Høyfjellsutstyr i Bodø har alt du trenger. Medarbeiderne er selv ivrige klatrere, skikjørere og kajakkpadlere, og kan gi deg gode råd både om utstyr og steder.
sport1.no


Albmi Adventure


Paret André Madvig Wagelid (bildet) og Outi Johanna Lassila driver guide- og eventyrfirmaet Albmi Adventure med base i Beiarn utenfor Bodø. Her kan du bli med på toppturer, klatring, elvepadling, grotting og få innsikt i samisk kultur. Vinterstid holder de skredkurs for randonée-, telemark- og splitboardkjørere som ønsker å lære mer om skredproblematikk og finne frem til de beste skiforholdene.
albmi.no

For skinerder

Hvis du ser for deg en fancy lodge og så tenker på den rake motsetningen, så er du sannsynligvis i nærheten av å skjønne hva Beiarn Lodge er for noe. Kjør lengst inn på den vinteråpne veien i Beiardalen i retning Staupåmoen. Der finner du det enkle, sjarmerende Gammelhuset, med sengeplass til åtte personer fordelt på to tremannsrom og et dobbeltrom.
beiarnlodge.no


Widerøe flyr deg til Bodø
Finn billetter