{{percent}}%

Minneverdig

Smart paraply

Kisha lager paraplyer i mange iøyne­fallende og klassiske utforminger, men den største innovasjonen ligger på innsiden: Hvis du forlater kafeen uten paraplyen, sender den deg straks en melding på telefonen om at den er gjenglemt.
getkisha.com

Bergenshatt

Takrenne

For den som synes hette er for lite elegant, finnes råd: Norwegian Rain har sam­arbeidet med hatte­maker Matteo Gioli fra Superduper Hats, og laget en vann­avstøtende hattekolleksjon som kombinerer klassisk italiensk eleganse med norsk pragmatisme.
norwegianrain.com

Vannjoggere

Gummisko

Hater du regn, fordi du må finne frem støvler og kalosjer, og la joggeskoene stå? Vel, den moderne klassikeren Converse All Star kommer faktisk i gummi-utgave, så du kan plaske rundt i casual og ungdommelig stil.
converse.com

Telefukt

Uværmobil

Samsungs ferske Galaxy Note 7 er vann­avvisende, og om du får noen gode ­ideer i regnet, trenger du ikke en gang låse den opp, siden den medfølgende pennen umiddelbart lagrer alt du måtte notere og ­tegne mens det pøser ned.
samsung.com

Regnsnitt

Våt eleganse

Bergenserne i Norwegian Rain har gjort det til sin spesialitet å kom­binere nymotens vann­avstøtende materialer med en smak av skredder­søm, som her med Nutter's Petrichor, som finnes i både kort og medium lengde.
norwegianrain.com

Fotbeskyttere

 Tørrskodd

Den som vil gå representativt kledd i regnet, trenger beskyttelse for sine blanke sko. Nordmennene bak Swims har gjort seg kjent verden over for sine kalosjer, og flaggskipet deres er Mobster-modellen, som både har gode såler og dekker skoene helt til topps.
swims.com

Tilfluktssted

Snill og trygg

Blunt er et stykke portabel ingeniør­kunst, med solide spiler og ledd, som gjør at paraplyen holder formen selv i sterk vind, og åpner og lukker seg mykt og ­pålitelig. Dessuten ender ikke spilene i de vanlige små piggene i øyehøyde, noe som vil gjøre deg populær blant dine medmennesker.
bluntumbrellas.com