{{percent}}%

Dorsia

Romantisk fin desiècle -hotell med plysj og velour i alle ­retninger. Book rom med ned­sunket ­badekar for det ­ultimate après-­shopping-velværet.
dorsia.se

The Barn


Svenske råvarer kombinert med ­amerikansk matkultur. Kjøtt fra lokale gårder til hamburgerne kvernes på stedet og milkshakene smaker himmelsk.
thebarn.se

Upper House I

Eksklusiv oase med luftige rom og suiter og uslåelig utsikt på toppen av Gothia Towers. Mini-hotellet har også eget spa og et fantastisk utendørs svømmebasseng som henger 27 etasjer over bakken.
upperhouse.se


PinchosVerdens første app-restaurant? Både bord og mat bestilles via en app. Når det plinger på telefonen, kan du gå i luken og hente dine søtpotetfries, bacondadler eller annet småsnacks. Innredningen er inspirert av et sirkus, men lukter heldigvis ikke som en manesje.
pinchos.se

SK Mat & Människor


Menyen består av 12 forskjellige retter der lokale råvarer og svenske mattradisjoner spiller hovedrollen. Plukk fra menyen eller gå for én av de tre tastingmenyene. All maten lages på kjøkkenet midt i rommet med gjestene som tilskuere.
skmat.se

Hotel Pigalle

Her finner du velourmøbler, flagrende ­frynser og vovede fotografier av lettkledde ­mademoiselles i gullrammer. I resepsjonen kan kvinnelige gjester låne forførende Louboutin-hæler.
hotelpigalle.se


AtelierI toppetasjen på Hotel Pigalle er Restaurant Atelier et yndet møtested for Gøteborgs s­e-og­-­bli-settere. I den varme ­årstiden kan du også booke bord på deres ­hyggelige takterrasse.
hotelpigalle.se

Upper House II


Opplev innovative menyer og visjonære presentasjoner på Gøteborgs tak. 27 etasjer over bakken har restauranten også kjøkkenhage og bikuber. Honningen fra de over 150 000 biene brukes i maten og som smakstilsetning i husets hjembryggede øl. upperhouse.se

Widerøe flyr deg til Gøteborg
Finn billetter