{{percent}}%

Lyngen

Lyngen Havfiske og tursenter ligger kort vei fra Skjervøy og Sørkjosen lufthavn. De arrangerer alt fra havfiske og hundesledeturer til hvalsafari og fotoworkshops under nordlyset.
xlyngen.no

Fiskecamp

Skjervøy ligger på ca. 70° nord og er kjent for sitt fantastiske torskefiske. Det er også nok av vill natur for topp­turer her, gode skiområder og hyggelige mennesker, lover Skjervøy Fiskecamp. De tilbyr også hytteutleie, så her kan du jakte på storfisk som torsk og kveite samtidig som du bor og spiser godt.
skjervoy-fiskecamp.com

Hurtigruten

For en opplevelsesrik vintertur kan vi anbefale å kombinere Widerøe med Hurtigruten. Fly med Widerøe til en anløpshavn, ta Hurtigruten noen stopp og fly hjem igjen med Widerøe.

I perioden 1. november til 31. mars har Hurtigruten følgende anløp til Skjervøy:
Nordgående – ankomst 22.30, avgang 22.45
Sørgående – ankomst 19.15, avgang 19.45
hurtigruten.no

Lauksletta Overnatting

En hyggelig fjellstue som byr på seng og god mat. Herfra tar du fjellturer og nyter nordlyset vinterstid.

Hotell Maritim Skjervøy

Enkel standard, men hvem bryr seg hvis du likevel skal være ute og se på nordlyset halve natten.
hotell-maritim.no

Arctic Panorama Lodge

Midt i hjertet av Nord-Norge, ved inngangen til Lyngenfjorden, finner du Arctic Panorama Lodge, omgitt av majestetiske fjell som reflekteres i havet. Lodgen er perfekt for rekreasjon, hvile og stillhet. Mulighetene for utendørsaktiviteter er nesten u­endelige. Utenfor lodgen er det et stort boblebad, og du kan låne spark, truger og sykkel.
arcticpanorama.com

Widerøe flyr deg til Sørkjosen
Finn billetter