{{percent}}%

Scandi

Chic

Det svenske firmaet Tictail lager designikoner av vanligvis kjedelige hyller og oppheng til oppbevaring, som Skagerak, Norr magasinholder.
tictail.se

Fjær

Dekor

Ifølge amerikanske ELLE Decor har ­svenske interiørdesignere satt i gang en fjær-epidemi. Det skal være fjærmønster på tapeter og sengetøy, på serviser og spisebrikker. Og løse fjær – ekte som fake – blir til vakre elementer i en natur­inspirert, nordisk innredning.


DIY

Natur

”The Scandis are all about their chic DIY projects”, skriver amerikanske ELLE Decor. Vi snakker alt fra å bygge badstue eller steinovn på hytta til å la kreativi­teten blomstre med ting du plukker med deg i naturen.

Hvitt

Sort

Svenske H&M har kastet seg på den sort/hvit-stripete trenden som er aktuell ­akkurat nå.
hm.com

Sort

Hvitt

Monokrom kunst i sort/hvitt er en sterk nordisk trend. Sett bildene på gulvet litt tilfeldig langs veggen for en uhøytidelig, men stylish effekt, foreslår interiørstylisten.

Fifty

Shades

Grå vegger er høstens comeback, ifølge trendspotterne.

Lagom

Trend

Niki Brantmark, forfatteren av boken Lagom: Not Too Little, Not Too Much: The Swedish Art of Living a Balance Happy Life, vet en ting eller to om å balansere interiør også. Hennes livsstil kan også følges på My Scandinavian Home.
myscandinavianhome.com

Grafisk

Flora

Designeren Christine Schwarzers bord Flower har blitt en moderne klassiker som er elsket av interiørmagasiner.
swedese.se

Slitt


Lær

Lagom slitte lærmøbler har vi sett en stund i skandinaviske interiør­magasiner, men nå er klassiske stoler som denne i skuddet som aldri før. Tenk rustikt uten at det blir antikt.
lauritz.com