{{percent}}%

OPPTREKKERI

Kontoåpner

En manuell korketrekker til en halv million kroner? Ja, om den kun lages for hånd, på bestilling, av Frank Sveid i Belgia, i titan og gull.
sveid.com 

SNØSKUFFE

Kamofrys

Lei av alle tingene som gjemmer seg innerst i kjøleskapet? Sub-Zero kjøle- og fryseskuffer er løsningen, og de kan -integreres ikke bare i kjøkkenbenken, men også i et hvilket som helst annet rom hvor du vil ha kalde øl tilgjengelig.
subzero-wolf.comsubzero-wolf.com

MATSMART

Hjernegrill

LGs nye Smart Thinqserie består av et kjøleskap som foreslår matoppskrifter basert på hvilke råvarer det har i seg, og snakker med en ovn som vet akkurat hvordan den skal tilberede rettene. Og selvfølgelig kan det hele fjernstyres fra en app, så maten er klar når du kommer hjem. Da mangler vi bare potetskrelle-roboten.
lg.com

BEVINGET

Espressomaskin

Da familiekonsernet Victoria Arduino fylte 100 år i 2005, feiret de med en «century»-versjon av sin klassiske Venus Bar-espressomaskin. Den koster flere hundre tusen. For van-lige kjøkken med ønske om litt klassisk stil finnes den mer kompakte «Venus Family» til bare rundt 14 lapper.
victoriaarduino.com

 

Sjokoskulptør

3D-godt

Choc Creator v2.0 Plus er en 3D-printer for -sjokolade – akkurat det du trenger for å skrive din elskedes navn i skulpturell sjokoladeskrift. Eller lage en sjokobat- mobil til ungene. Eller hva med en liten Choc Creator i sjokolade?
chocedge.com

Kjøkkenfjøl

Nett-tett

Nettbrettet er den nye kokeboka, og det har Sony tatt konsekvensen av med sin Xperia Z Tablet i kjøkken-versjon. Den er vanntett, så du kan skylle av all -guacamole-spruten under rennende vann, uten bekymring.
sonymobile.com

Nymat

Kokeblokk

Med kokebokutgivelsen Modernist Cuisine i 2011 skapte Nathan Myhrvold, Chris Young og Maxime Bilet en liten revolusjon. Ikke bare var boka større enn de fleste andre, med sine seks bind og 2400 sider, og dyrere, til over 5000 kroner. Den var også resultatet av en møysommelig vitenskapelig utprøving av nye kulinariske fremgangsmåter, og spekket med flotte- bilder som synliggjorde prosessene. Ren erotikk for matsnobber.
modernistcuisine.com