{{percent}}%

Mini-Lofoten

Svinøya Rorbuer er plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel bebyggelse, som et lite Lofoten i miniatyr.
svinoya.no

Børsen spiseri

Stedet er innredet i en gammel brygge fra 1828. Det meste fra gamle tider er beholdt og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp.
svinoya.no


Du Verden

Restauranthus på havnepromenaden i Svolvær. I første etasje er det fokus på det uformelle og rustikke, mens andre etasje rommer fine dining.
duverden.no


På bryggekanten

Thon Hotel Lofoten ligger på havnen i Svolvær, og med gangavstand til alle attraksjoner i byen. Hotellets Restaurant Bojer serverer nydelig mat basert på lokale råvarer. Hotellet er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus.
thonhotels.com


Øysamfunn

Scandic Svolvær ligger på en egen øy midt i havnen i Svolvær. Hotellets à la carte restaurant og bar ligger i en bygning formet som en båt, med panoramautsikt over havnen i Svolvær og det omkringliggende landskapet.
scandichotels.no


Namnam

Prøv bacalao til lunsj på Bacalao Bar. Her arrangeres også konserter.
bacalaobar.no

Rom med utsikt

Lofoten SuiteHotel ligger midt på torget på havnen i Svolvær og inneholder 12 suiter med alle fasiliteter. Be om balkong med panoramautsikt mot Vestfjorden.
lofoten-suitehotel.com


Hjemmelaget

Restaurant Kjøkkenet serverer hjemmelaget mat basert på lokale råvarer og tradisjoner. Restauranten ønsker å gi sine gjester en matopplevelse fra svunnen tid.
anker-brygge.no