{{percent}}%

Morgenbad

Hvorfor ikke starte dagen med et deilig morgenbad i Frognerparken, Oslos vakreste park. En garantert fin start på dagen! Og er du der tidlig, deler du bassenget kun med de lokale som tar sin faste morgentrim. Temperaturen holder 26 grader og bassenget åpner allerede klokken 7 på hverdager og klokka 10 i helgene. Med Oslo-pass er det gratis inngang.

Oslo-pass

Er du ute etter kulturopplevelser i Oslo, kan det være smart å kjøpe et Oslo-pass. Dette vil gi deg gratis transport både på båter, trikk og buss, og adgang til de fleste av Oslos museer, som for eksempel Astrup Fearnley, Kon-Tiki Museet og Folkemuseet på Bygdøy. Det gir også rabatter på flere spisesteder og du kan velge om du vil ha for én, to eller tre dager.

Kunst og yoga

Utstillingen Ode til Osaka på Nasjonalmuseet byr på en pulserende og pustende installasjon som en gang på 70-tallet var planlagt av Sverre Fehn. Hver lørdag klokken 12 inviterer huset til yoga i dette “pustende” rommet. Møt opp med yogamatten din klar for en time med dype pust.
nasjonalmuseet.no

Adrenalinkick

Munchs maleri Skrik er forsvunnet og du har en time på å finne det! Et slikt scenario kan finne sted i et av rommen på Team Escape. Eller du må løse flere oppgaver for å komme deg ut innen én time. Et litt anner­ledes konsept, som har tatt Europa med storm. Nå kan du booke et rom og oppleve adrenalinkicket selv.
quaintworld.no 
teamescape.com

Fly til Oslo
Finn billetter