{{percent}}%

Café Joon

Koselig, liten café i Theresienstr. Gode småretter og deilige drinker. Prøv deres avokadotoast med posjert egg til sen frokost.
cafejoon.de

DinnerHopping


Opplev München by night i en autentisk skolebuss omgjort til rullende amerikanske diner. Du kan velge klassisk amerikansk, italiensk helaften, med eller uten underholdning av lokale talenter. Bestill på forhånd!
dinnerhopping.de

The Hutong Club


Hip, mørk og folksom asiatisk restaurant med digge cocktails og smakfull mat, som softshell krabber, fried dumplings og spicy noodle-retter.
thehutongclub.de

Avslappet

Hotel Stadt Rosenheim er et moderne designhotell i en over hundre år gammel neo-renaissansebygning. Superfreshe rom og god frokost.
hotel-stadt-rosenheim.de


Gode vibber


Midt i Münchens pulserende Glockenbach-distrikt ­ligger det kule hotellet The Flushing Meadows, bare noen hundre meter fra matmarkedet Viktualienmarkt og Gamlebyen. Prøv et glass på deres rooftop bar eller benytt deg av tilbudet om å låne gratis sykkel.
theflushingmeadowshotel.com

Luksus

Bayerischer Hof tilbyr luksus på Promenadeplatz i Altstadt (Gamlebyen). Hotellet ble oppført i 1839 etter ønske fra kong Ludvig I som mente det manglet et førsteklasses hotell i byen.
bayerischerhof.de

Kult


Hotellkjeden 25hours Hotel driver The Royal Bavarian i München. Her er det kule rom, flere restauranter, sauna og ­konserter. Og så kan du låne sykkel og oppleve München på to hjul.
25hours-hotels.com

Daddy Longlegs

Kjempegod kaffe og supergode açaï bowls. Få en sunn start på dagen i Barer Str mens du lurer på om du skal tørre å snakke med de trendy stamgjestene.
daddy-longlegs.de


Widerøe flyr deg til München
Finn billetter