{{percent}}%

Håndarbeid

Flue

Noen hobbyfiskere binder fluer selv, men de fleste tyr til sportsbutikken eller nettet for å finne sine favoritter.
skittfiske.no

Vekt

Skrytepaver

Alle vet at fiskeentusiaster (nesten ­alltid) overdriver om størrelsen og vekten på fangsten. Med en elektronisk vekt fra Rapala kan du veie fiske­lykken og legge beviset ut på Facebook.
komplettfritid.no

Lys

Solenergi

Den norskutviklede Bright Sun Bell Smart-lampen ble opprinnelig laget for at barn i u-land kunne gjøre lekser i mørket, men den fungerer like fint på fisketur. Den lader ved hjelp av et solcellebatteri på dagtid. Du kan også benytte den til å lade smarttele­fonen din.
dntbutikken.no

Turmat

Utekjøkken

Det er lite som smaker bedre på tur enn nystekt fisk man har fanget selv. Gravity III leveres med vindskjerm, varmereflektor, tenner og pakkepose, og veier bare 260 g.
skittfiske.no

Snerten


Snelle

Norske Guideline har designet og utviklet flue­fiskeutstyr siden 1991 og er mange sportsfiskeres favoritt. Produktsortimentet inne­holder det meste du trenger til fluefiske, som stang, sneller og fluer. guideline.no

Matauk

Røyksmak

Mange som fisker ønsker å røyke fangsten. Holmsmoker er liten, effektiv og helauto­matisk, og kan produsere røyk til små og større røykerom.
skittfiske.no

Vadesko

Vanntett

Alta Boot fra Guideline holder føttene tørre mens du prøver fiskelykken i storsteinet vann og elver med krevende bunnforhold.
guideline.no