{{percent}}%

B&B

På Ramberg ligger en av Lofotens ­koseligste kafeer: Friisgarden Bokkafe og gjestgiveri. De tilbyr også Bed and breakfast.

Aktiv ­overnatting

Hattvika Lodge på Ballstad tilbyr ­overnatting i rorbuer samt en rekke aktiviteter, som leie av havkajakk, SUP-brett, fiske- og båtturer, samt guidede turer sommer som vinter.
hattvikalodge.no

Camping m.m.

Ved den kilometerlange Rambergstranden ligger Ramberg Gjestegård med restaurant og camping­plass. Her kan man bo i campinghytter, og leie ­sykkel, båt og kajakk.
ramberg-gjestegard.no

Sjarm

Du finner en rorbu til leie stort sett overalt i Lofoten, men det kan være lurt å bestille plass i god tid, da de er svært populære ­overnattingssteder.

Rett fra havet

Himmel og havn er en folkelig restaurant/kafe som ligger rett over havna fra Hattvika Lodge. De tilbyr god mat i et gammelt fiskelager..

Unikt

Et av Lofotens eldste og best bevarte ­fiskevær, er Nusfjord. Mange har reagert på at det tas inngangspenger bare for å komme inn på området. Men ønsker du å oppleve et unikt overnattingsted med 46 ­rorbuer, to restauranter og ­gammeldags landhandel, er dette stedet.
nusfjord.com

Årets frokost

Thon Hotel i Svolvær er kåret ­til å ha Norges beste frokost.
thonhotels.no

Idyll

På veien mot Reine ligger den lille øya Sakrisøy, hvor man kan leie idylliske rorbuer og spise i den pittoreske restauranten Underhuset.
sakrisoyrorbuer.no

Turistfavoritt

Reine er utgangspunkt for fergeturer til to av Lofotens mektigste strender, Bunes og Horseide På Reine kan man bo i rorbuene til for eksempel Reine Rorbuer med restauranten Gammelbua beliggende i Reines gamle krambu.
reinefjorden.no
classicnorway.no

I nærheten

I Henningsvær finner du den ikoniske Klatrekafeen, som er et must ikke bare for den klatreglade. Her kan du også spise godt på Fiskekrogen og Den blå fisk.

 

Widerøe har daglige avganger til Leknes fra Bodø. Det er også flere ukentlige direkte­ruter til Leknes fra Oslo og Tromsø. Med en kort mellomland­ing eller tre er det gode ­forbindelser fra hele landet. På wideroe.no kan du enkelt bestille flybilletter til alle reiser i Norge og videre ut i verden. Trenger du hotell eller leiebil, finner du alltid gode tilbud på våre hjemmesider.
Finn billetter