{{percent}}%

Det er dessverre et faktum; mange Oslo-folk har ikke vært lengre nord enn Gardermoen. Det er det på
høy tid å gjøre noe med! En rundtur Oslo-Lofoten-Tromsø-Vesterålen-Oslo, eller en annen foretrukket kombinasjon, kan bli årets kick på reisefronten!

Høst, vinter, vår og sommer; hver årstid har sin magiske tiltrekningskraft og sine særegne opplevelser. I vinterhalvåret kan du få med deg hvalsafari i Vesterålen, fartsfylte RIB-turer, fiskelykke i Svolvær, nordlys i Tromsø og det vakre lyset i mørketiden over hele landsdelen. Det er nemlig ikke beksvart hele døgnet, slik enkelte ”søringer” ser ut til å tro.

Vår og sommer byr på unike toppturer både med og uten ski på bena.

Bli med spa-båten Vulkana fra Tromsø på tur til avsides pudderparadiser eller en kort ”laugar”-tur med påfølgende fiskesuppe, hvis ikke ishavsbyens berømte natteliv frister enda mer.

På Andøya venter langgrunne hvite sandstrender og yrende fuglefjell. I Henningsvær kan du oppleve internasjonal kunst på KaviarFactory og spise verdens beste kanelboller på Café Lysstøperiet. Eller menge deg med klatrere fra alle himmelstrøk på Klatrekafeen.

Om sommeren har vi for øvrig utvidet reisetilbud mellom sør og nord.

Du kan sykle, vandre, løpe og padle; bo i telt, rorbu eller på topp hotell. Spise selvfanget fisk grillet over bål, eller gourmetmat
på Paleo Arctic i Svolvær og Fiskekrogen i Henningsvær, hvis du ikke heller foretrekker de sagnomsuste, hjemmelagede fiskeburgerne til Anita på Sakrisøy. Du kan spille golf i midnattssol på Hov, eller sitte under et fiskehjell og nyte den lyse sommernatten. For selvsagt håper du å se midnattssolen. Den som er så uvirkelig og magisk. Men også så lunefull. I Lofoten er det helt vanlig å oppleve alle fire årstider på én dag sommerstid; sol og varme, striregn og hagl om hverandre.

Selvsagt kan du velge å reise på værmeldingen, men direkteflyene t/r nord blir fort fylt opp, så vi anbefaler å bestille tidlig. Været blir som det blir. Du kommer uansett til å få minner for livet.

Widerøe flyr deg til Tromsø
Finn billetter