{{percent}}%

Når Carina Isachsen ikke er å finne i kabinen på et av Widerøes fly, dyrker hun sine tre lidenskaper: Interiør, CrossFit og kaffe. To av dem kan enkelt kombineres på den populære Instagram-kontoen Jokernord.

Hvor mange kaffeøyeblikk kan du egentlig dele? Spørsmålet kom fra en litt kritisk venninne.
Riktig svar er: mange. Jokernord følges av over 14 000 interiørinteresserte som er rause med likes og kommentarer til bildene Carina styler og fotografere selv i hjemmet sitt i Sandefjord.
– Jeg har vært interessert i interiør i hele mitt voksne liv, og startet først en blogg, men det tok for mye tid, forteller Carina. – For fire år siden oppdaget jeg Instagram og ble helt frelst. Det er kjappere, enklere, og så er jeg også blitt stadig mer interessert i å fotografere.

KREATIV TRANG

Instagram blir som en liten verden, hvor hun blir litt kjent med flere av følgerne etter hvert. Derfor deler hun også av og til mer personlige bilder. Det kan være av en fjelltur med venner, aktiviteter med barna eller tilløp til halleluja-stemning under en CrossFittrening. Og likes og hyggelige kommentarer hagler altså inn. Men Carina understreker at selv om det er veldig hyggelig, er det ikke antall likes som driver henne.
– Jeg har en kreativ trang jeg må få utløst på et vis.

BEVISST BRUK

Hvor mye tid hun bruker på Instagram vil hun helst ikke tenke på, sier hun først, før hun legger til at hun faktisk er veldig bevisst på akkurat det.
– Jeg sitter aldri med Instagram-kontoen så lenge barna mine er våkne, men det går nok med en times tid per dag.
På overnattinger med jobben får Carina anledning til å scrolle igjennom de vel 600 kontoene hun selv følger.
– Det er avslapning for meg å se hva andre legger ut. Jeg følger noen profesjonelle for å få inspirasjon, men de fleste er vanlige interiørinteresserte, som meg.
Bildene tar hun litt i bolker når hun får ånden over seg, og legger så gjerne ut ett hver dag. Hittil er det blitt rundt 1500 innlegg. Og Carinas sans for interiør og styling har blitt lagt merke til utover Instagram også. Blant annet har interiørmagasinet Rom 123 vært på besøk og foreviget det lekre hjemmet hennes til glede for sine lesere.
– Jeg må tydeligvis ha truffet noe, sier hun beskjedent, – for følgere har kommet jevnt og trutt siden starten.
At folk setter pris på stilen hennes, får hun av og til andre eksempler på også.
– Det er jo litt moro når folk gjør meg oppmerksom på at de kjenner igjen stuen min fra annonser på Finn. Folk bruker mine bilder for å selge egne ting på nettet.

CARINA ISACHSEN

Stilling:
Kabinansatt

Alder:
40 år

Bor:
Sandefjord

Motto:
Make every day count!