{{percent}}%

Eks-kufjøs

Det toppmoderne kjøkkenet på Sorte­-bro Kro ligger i den gamle grisestallen, og restauranten var en gang et kufjøs. Lukten henger garantert ikke igjen, for nå er det hummer, trøfler, ­kalvemørbrad og asparges som gjelder.
sortebrokro.dk

Slottsferie

Etter et opphold på Broholm Slot vet du hvordan Jeppe følte det da han våknet i baronens seng. Hvert rom gir deg innblikk i overklassens liv i forgagne århundrer. Her nyter du utsikten over vollgraven, parken og de landlige omgivelsene.
broholm.dk


Luksus-weekend

Grev Reventlow fikk kongelig bevilling til å drive vertshus og brenne brennevin i 1744. I dag har Falsled Kro gastronomiske ambisjoner verd en Michelin-stjerne og vakre rom for romantikk. Godt alternativ for en luksus-weekend med din kjære. falsledkro.dk


Med utsikt

Hotell Hesselet ligger ved sjøkanten i Nyborg, med utsikt til Storebæltsbroen, stranden og bøkeskogen. Store rom, sauna, boblebad og gourmet­restaurant gjør hotellet til Nyborgs mest populære.
hotel-hesselet.dk


Klassisk

Restauranten Under Lindetræet ligger i en ­historisk bygning fra 1771 midt i Odenses vakre bydel H.C. Andersen-kvartalet. Klassisk italiensk- og ­franskinspirert ­kjøkken. Prøv husets fire-retters brunsj.
underlindetraet.dk


Piknik i det grønne

Druen og bønnen er ­spesielt kjent for sin brunsjmeny. Bestill ­piknikkurv og ta med i parken eller på en kajakktur på Odenses elver. Eller hva sier du til en treretters med gravlaks på rugbrød og glasert ”velferdsgris”?
druenogboennen.dk


Frederik VIs hotell

Hotell med et par hundre års erfaring er ikke å kimse av. Beliggenheten er sentralt i Odense, og hotellet har en fire-stjerners ­restaurant og uten­dørsterrassen Solgården der kokken griller iblant.

Widerøe flyr deg til København
Finn billetter