{{percent}}%

Slottsopplevelser

La historien bli levende på Fyns 123 slott og herregårder

Egeskov Slot

En av Europas best bevarte vannborger. Parkanlegg med labyrint, tree top-walking, selfie-rustning, et veteranmuseum med Kong Christian X´s Cadillac og en samling med historiske leker. Noe for hele familien!
egeskov.dk

Heartland Festival

En annerledes festival i slottsparken på Egeskov, med mat, musikk, kultur og live-samtaler for et kulturinteressert og kvalitetsbevisst publikum. Arrangeres i juni hvert år.
heartlandfestival.dk

Broholm Slot

Skreddersyr slottsopphold til livsnytere, gourmeter, lystfiskere og golfere. 15 sover om med historisk møblement. Har en flintsamling med over 60 000 gjenstander fra godsets jorder.
broholm.dk

Hindsgavl Slot

Overnattingssted og restaurant i Middelfart. Skjem deg selv bort med en delikat middag bestående av nydelige råvarer på restaurant­en oppkalt etter slottets spøkelse, ”Den hvite dame”.
hindsgavl.dk

Nyborg Slot

”Historien lever ikke om den ikke blir fortalt”, heter det, og i Nyborg er det historien om fødselen av Europas demokrati som fortelles. En av Danmarks eldste kongeborger, med tre riddersaler.
nyborgslot.dk

Valdemars Slot

Slottet i Tåsinge ble bygd rundt 1640, og her finner du også Danmarks museum for lystseilas. Det er også muligheter for en seiltur på sundbåten Helge.
valdermarsslot.dk

Juelsberg Slot

Spill golf eller reis på en romantisk weekend til herregården Juelsberg. Ønsker dere privatliv? Be om et opphold i fiskehuset, som ligger for seg selv ved Hjulby sjø. juelsbergslot.dk

 

For mer informasjon:
visitfyn.dk
visit-odense.dk

Widerøe flyr deg til København
Finn billetter