{{percent}}%

I en kajakk får du muligheten til å oppleve Trondheim fra et unikt perspektiv.

”Nidelven stille og vakker du er” heter det i den kjente valsen som sangeren, komponisten og motstandsmannen Kristian Oskar Hoddø skal ha skrevet en natt i slutten av april 1940 mens han nøt utsikten fra Gamle Bybro i Trondheim. Elven er 31,2 kilometer lang og renner nordover fra 161 meter over havet i Selbusjøen til munningen ved Brattøra i Trondheimsfjorden, nær byens sentralstasjon.

Men i våre dager kan Nidelven nytes fra vannet, i en kajakk for to, og ikke bare fra broer, bredder og kaikanter. Firmaet Trondheim Kajakk tilbyr en rekke opplevelsesrike utflukter langs byens store skjønnhet. Når høsten nærmer seg, kan man oppleve de vakreste høstfarger mens man padler nedover elven. Nattpadling er en annen spektakulær opplevelse. Med varme klær og godt følge i kajakken kan du se lyset fra kveldslivet i Trondheim speile seg i vannet, mens bylarm fortrenges av lyden av late åretak som bryter vannflaten. Eller hva med å booke en romantisk tur for to, der kajakkturen avsluttes med blåskjell, fiskesuppe eller bacalao på restaurant Lille Skansen etterpå?

Turene padles daglig (med litt værforbehold) fra faste møtesteder langs elven og varer i cirka to timer. I tillegg må du beregne tid for en 20 minutters introduksjon om padling, sikkerhet og utstyr. Alt av utstyr er inkludert i prisen. Er du på jakt etter et unikt opplegg for vennegjengen på Trondheimstur? Teambuilding med jobben? En romantisk kveld med din kjære? Eller bare en morsom aktivitet for familien under besøket i Trondheim? Kanskje er en kajakk, et par padleårer og en stille, vakker elv akkurat det du leter etter.

SUP

Stand Up Padling (SUP) er den raskest voksende vannsporten i verden. Og det er ikke så rart, det er nemlig utrolig morsomt når du får litt dreisen på det. I Trondheim kan du velge 1,5 timers introduksjonskurs eller et mer avansert to-dagers kurs. Så er det bare å begi seg ut på Nidelven. Er du typen som stadig er på jakt etter nye utfordringer? Sommerstid kan du prøve SUP-Yoga, SUPFitness eller SUP-Pilates på padlebrettet også.

 

Bo og leve

Scandic Nidelven

(kåret til landets beste hotellfrokost 10 år på rad!)

Clarion Hotel & Congress

(vinner av Travellers’ Choice 2016)

Britannia Hotel

(gammelt og ærverdig)

Scandic Bakklandet

(hyggelig hotell i herlige omgivelser)

Thon Hotel Prinsen

(sentralt og bra)

 

For mer informasjon, se
trondheimkajakk.no
gosup.no

Fly til Trondheim
Finn billetter