{{percent}}%

Upper House

I de øverste etasjene i det midterst tårnet i Gothia Towers finner du Upper House, et påkostet og personlig hotell med bare 49 rom. Gå ikke glipp av den eksklusive spaavdelingen og svømmebassenget med glassgulv og utsikt over Liseberg. Upper House Dining har et høyt ambisjonsnivå og milevis med utsikt.
upperhouse.se

undefined

Dorsia

Fargerikt, lekent hotell i dekadent art nouveau-stil midt i byen, som skapt for en romantisk miniferie. Ifølge eieren er Dorsia en restaurant med hotell, ikke et hotell med restaurant. Maten smaker fabel­aktig og serveres i de vakreste omgivelser. Hver søndag dekkes det til klassisk Afternoon Tea mellom plysj og pidestaller.
dorsia.se

undefinedundefined

Hotel Pigalle

Hotellperle inspirert av det syndefulle livet i Paris på tidlig 1900-tallet. Med restaurant Atelier og Bar Amuse innenfor hotellets vegger kan verden utenfor leve sitt eget liv.
hotelpigalle.se

undefined

Clarion Hotel

Post Gøteborgs gamle posthus er byens nye storstue. Pop-up-restauranten vRÅ dukker opp i foajeen et par ganger i uken. clarionpost.se

Stora Salu­hallen

undefined

Har masse digg å kjøpe med hjem, og spisesteder for øyeblikkets nytelse. Prøv også Barabicu, en Pan American Grill med varmt, rustikk miljø og supergod mat i generøse porsjoner. Og Da Matteo, som har nybrent kaffe og ”grymme” pizzaer i kult, åpent lokale. 
innerstadengbg.sebarabicu.sedamatteo.se