{{percent}}%

Bygøynes

Kom tett på naturen i små (9 kvm) hytter med overblikk over sjøen og sandstranden.
bugoynes.no

Varanger­kokken


Tor-Emil Sivertsen, som går under navnet Varangerkokken, driver Restaurant Arctic på Vardø Hotel. – Vi bor og lever midt i matfatet, noe som gjør det enkelt å servere fantastiske råvarer hele året, sier kokken entusiastisk.
varangerkokken.no
vardohotel.no

Ekkerøy

Ingjerd Tjelle ønsker deg ­velkommen til å bo i flotte feriehus på Ekkerøy. Eller kanskje foretrekker du ­originale ror­­buer i steden.
ekkeroy.net
ekkeroy.no


Eksotisk sommersted


På Riisebruket i Hamningberg kan du både spise og overnatte på en historisk bygge på én av Europas utposter. Og det er ikke uvanlig å få besøk av lokale beboere.
facebook.com/Riisebruket

Klassisk varangerkost

På Påls Matopplevelser i Vadsø står klassiske varanger­retter på menyen. Desserten med sprøstekte vafler med krem og multer anbefales!
paalsmat.no

Nesseby

Varanger Lodge tilbyr to flotte overnattingshytter i strandkanten bygget av fisker og kongekrabbeguide Edgar Olsen. Detaljer som bjørkepanel og torvtak tar vare på tradisjonell byggeskikk, og i soverommene gir takvinduet assosiasjoner til en samisk gamme. Tenk å ligge der en vinternatt og se nordlyset danse over himmelen!
fishingvaranger.com


Sommerrestaurant


I Ekkerøy, ett av Nord-Norges eldste fiskevær, finner du sommerrestauranten Havhesten. Ring på forhånd, så du er sikker på at du ikke gjør bomtur. Her har blant andre Noma-chéf René Redzepi vært på råvarejakt.
ekkeroy.no

Widerøe flyr deg til Vadsø
Finn billetter