{{percent}}%

Restaurant Sletten

Gourmet med utsikt over idylliske Sletten havn ved Humlebæk. Nydelig mat og de vakreste hus med torvtak i gaten utenfor.
sletten.dk

Kongernes Kro


Denne herlige restauranten ligger i hjertet av Tisvildeleje. Menyen skifter med sesong og råvarer, men lunsjen er alltid klassisk dansk. Brunch lørdag og søndag. kongernes.dkDenne herlige restauranten ligger i hjertet av Tisvildeleje. Menyen skifter med sesong og råvarer, men lunsjen er alltid klassisk dansk. Brunch lørdag og søndag.
kongernes.dk

Tisvilde Strandhotel

Hyggelig hotell midt i byen. Kort vei til vakre strender. Hyggelig terrasse for en matbit eller et glass. strand-hotel.dk


Helenekilde Badehotel


Sjarmerende hotell fra 1904. Fem minutter spasertur inn til byen. Dagens 3-retter serveres i spisestuen eller på terrassen. Husk å bestille bord, det blir fort fullt!
helenekilde.com

Gilleleje Badehotel

Herlig badehotell med flott utsikt og røtter tilbake til 1895. Veldig god frokost servert i den hyggelige matsalen. Tyrkisk hamam, dampbad og mahognisauna for deg som foretrekker varme, våte elementer fremfor kalde sjøbad.
gillelejebadehotel.dk


Tisvilde Kro


Fantastisk, nyrestaurert restaurant i gammelt, rosa bindingsverkshus midt i byen. Stor uteservering om sommeren.
tisvildekro.dk

Den Røde Cottage

For en opplevelse! Restauranten mistet sin Michelin-stjerne da den tidligere eieren solgte, men her har inspektørene – og du og ditt reisefølge – noe å glede seg til!
denroedecottage.dk


Widerøe flyr deg til København
Finn billetter