{{percent}}%

Loppemarked


Hver lørdag om sommeren er det stort loppemarked på Birkepladsen utenfor Tisvildeleje stasjon. Her kan du gjøre et kupp når lokal­befolkning­en tømmer kjellere og loft!

Rosmosegaard

Norsk-ættede Ida Rosenvinge Thuermers vakre herregård utenfor Gilleleje selger antikke, kinesiske møbler og designer de vakreste bord. Butikken er åpen lørdag og søndag kl. 12-17 eller etter avtale.
rosmosegaard.dk


Dronningens favoritt

 Fredensborg Slot er kongefamiliens sommer­residens. Slottsparken og den vakre hagen er åpen for publikum om sommeren.
kongeligeslotte.dk

Kronborg Slot


Slottet, som er kjent som ramme rundt William Shakespeares ”Hamlet”, har mange interessante omvisninger, der guidene går inn i rollene som både husfrue og prins Hamlet.
kongeligeslotte.dk

Musik i Lejet

Populær musikkfestival som arranger­es i slutten av juli hvert år. Tredagers strandparty!
musikilejet.dk


Fuglebjerggaard

TV-kokk og kokebokforfatter Camilla Plums innholdsrike gård og planteskole i Helsinge er et must for hobbygartnere. Gården er åpen hverdager kl. 08–16 og lørdager kl. 10–16.
Da er det gårdscafé. Camilla har også en landhandel i Jægersborggade 17 på
Nørrebro i København.
fuglebjerggaard.dk

Luberon


Herlig gårdsbutikk og verksted i Hørsholm. Her finner du franske bruktskatter eller bestiller lekre møbler resirkulert fra gamle franske jernsenger.
luberon.dk

Bakkehuset

I butikken i havnen i Gilleleje og i det store lagerutsalget i Fiskerengen 7 finner du en skattekiste av vakre gjenstander fra Bali og Indonesia. Litt ræl innimellom er det også, men det er bare å overse.
bakkehuset-lagersalg.dk


Widerøe flyr deg til København
Finn billetter