{{percent}}%

Hobby

Nysgjerrig

Fuglekikker? Sommerfuglkikker? Hobbydetektiv? Eller bare nysgjerrig på hvem som holder på å drive på land på skjæret nedenfor hytta? En kikkert er alltid kjekt å ha, for eksempel en Bushnell Permafokus 7x50.
skittfiske.no

Matauk

Vekst

Med et Gaia drivhus til å beskytte plantene dine blir det ekstra fart på veksten i pallekassene. Taket kan åpnes, slik at du kan lufte på varme sommerdager.
plantasjen.no

Bærbar

BBQ

Med en Grill Go Anywhere fra Weber er aldri grill­kosen langt unna. Ha denne kompakte og hendige brikett­grillen lett tilgjengelig i bagasjerommet på bilen eller i ett av campingvognens magasiner.
plantasjen.no

Gromlyd

Uteliv

Bose FreeSpace 51 utendørshøyttalere kan plasseres i hagen, i et blomster­bed eller på terrassen. Høyttalerne kobles lett til en forsterker og du vil få 360-graders lyddekning! Husk å sende nabovarsel! webshop.
sundance.no

Turutstyr

Miljø

Med denne praktiske sykkel­vognen fra Jula bakpå to­hjulingen din kan du enkelt frakte saker og ting til og fra båten eller nærbutikken på hytta, mens bilen står miljøvennlig parkert i sommerferien.
jula.no

Myggfri

Blodsuger

Den beste måten å få bukt med myggplagen, er å redusere bestand­en rundt deg. Amplecta mygg­feller fjern­er mygg på et 1500 kvm stort område rundt hytta eller terrassen. Den etterligner byttet (DEG!) ved hjelp av varme, lukt, lys og CO2. 
amplecta.no

Trådløs

Grillkonge

Med iGrill steketermometer fra Weber gjør du grillingen både enklere, smartere og mer praktisk. Få kontroll på kjøttets kjernetemperatur og oppnå perfekt resultat hver gang.
elkjøp.no