{{percent}}%

Min Norge Rundt-reise

Epletreet dufter nyskapt sommer.
Her har tiden aldri vært. Den kommer.
Inger Hagerup


Denne lederen er dedikert til late dager, solbrente skuldre, ett og annet myggstikk, fridager sammen med familie og venner, lange dager og lyse netter. Det er endelig juli.


Jeg foretrekker, som mange av dere andre, norgesferie. Det finnes vel knapt vakrere og mer varierte muligheter enn hva du finner langs Norges langstrakte kyst. Lange, lyse kvelder og behagelig sommertemperatur gir muligheter til mange aktiviteter. Widerøe har i flere år hatt tilbud om Norge Rundt-billetten. Med den koster det fra 3390 kroner å reise så mye du orker på Widerøes rutenett i to hele uker! Dette er et fantastisk tilbud, som gjør det mulig å få til tidenes norgesferie på et fornuftig budsjett.


Kombiner gjerne Norge Rundt-billetten med vårt sykkelkonsept Fly and Bike. I denne utgaven av Perspektiv kan du lese om øyhopping på Helgeland – kanskje Norges vakreste kyststripe. En opplevelse av Helgeland og Himmelblå-landet fra sykkelryggen fremstår som den ultimate kombinasjonen. Her kan du reise med sykkel fra øy til øy, fra lufthavn til lufthavn, før du flyr videre til neste norske perle.

»Med Norge Rundt-billetten koster det fra 3390 kroner å reise så mye du orker på Widerøes rutenett i to hele uker!«


Som golfentusiast, og med sans for det spektakulære, vil jeg varmt anbefale først en runde med midnattssolgolf i Bodø, for deretter å fortsette med natteranglingen på Lofoten Golf Links på Hov i Lofoten. Visste du at Lofoten Golf Links er verdens nordligste linksbane, og at golfbanene i både Bodø og Lofoten har Suzann (Tutta) Pettersen som ambassadør?

Midnattssolgolf kan du spille fra 28.mai til 14. juli. Med Norge Rundt-billetten kan du fly direkte fra Bodø til Svolvær, nyte Norges beste frokost på Thon Hotel i Svolvær, for deretter å sykle kaloriene av deg på tur til Leknes. Mer påfyll med fest og mat kan du få på vikingmuseet på Borg. Les om vikingfestivalen i denne utgaven av Perspektiv.

Fly gjerne videre fra Leknes til Tromsø, Nordens Paris. 1. april startet Widerøe å fly direkte mellom Tromsø og Lofoten, et tilbud som har blitt svært godt mottatt blant våre passasjerer. En utepils på Skarven i nordnorsk sommervær er verdt turen i seg selv. Tromsø har så mye mer å by på enn nordlys.

Fra Tromsø kan du fly direkte til Bergen, den vakre byen mellom de syv fjell. Det er ikke uten grunn at Bergen er et av de fremste turistmålene vi har i Norge. Bergen er også porten inn til de vest­landske fjorder. Perlene ligger på rekke og rad, og Widerøe flyr deg til alle.

Dette er altså min ultimate Norge Rundt-reise i år, hva er din?

Del den gjerne med oss på wideroe.no/sommerkonkurranse

Vi håper at du har funnet deg vel til rette om bord hos oss i Widerøe og liker denne utgaven av Perspektiv. Takk for at du valgte Widerøe og fortsatt god sommer!


STEIN NILSEN
Administrerende direktør