{{percent}}%

Pål Henning Ilstad heter en musikkinteressert fyr som jobber i kontrolltårnet på Molde lufthavn Årø. En slik miks kan det fort bli musikkfestival av. Midt på flyplassen.

Med en sterk interesse for musikk og festivaler, var det nesten ikke til å unngå at jeg måtte forfølge tanken, forteller Pål Henning. Slik oppstod PHI Entertainment, den offisielle arrangøren av festivalen, som har fått navnet Skyhøyt og slår til med en imponerende artistliste 25. og 26. august. – Vi er svært stolte av å ha fått navn som Röyksopp, Matoma, Nico & Vinz og Kvelertak til vår nystartede festival, bare for å nevne noen. – ”Am I wrong” når jeg tror Nico & Vinz vil rocke romsdalingene, spør Ilstad og svarer selv. – Neppe.

Festivalarrangøren har allerede tjuvstartet. I juni gjestet blant andre Morten Abel og Kari Bremnes Molde under arrangementet Skyhøyt i fjæra på Retirostranda. Men Skyhøyt-gründerens hjerte banker for mer enn musikk. Festivalen har innledet et samarbeid med Widerøe, og oppfordrer alle til å støtte Drømmeflyet, Widerøe-ansattes dugnad for kreftsyke barn (se egen sak), ved å tilby publikum å kunne gi 50 kroner når de bestiller billetter til Skyhøyt på Tikkio.com.

Headlinere

m.fl.

Lørdag ettermiddag blir det eget barneprogram med bl.a. MGPJ-vinnerne 2016, Vilde og Anna, og Cir.Cuz.

Glade barn, foreldre og Widerøe-crew gleder seg til tur med Drømmeflyet. Her fra et tidligere arrangement.

Drømmeflyet

Drømmeflyet Widerøe er et opplegg drevet på dugnad av frivillige ansatte i Widerøe, i samarbeid med Barnekreftforeningen.  Én gang hver sommer skjer det noe magisk i norsk luftrom. Da letter et fly med kreftsyke barn og deres familier, og setter kursen mot en dag fylt med glede, spenning og eventyr. I år går turen til Dyreparken i Kristiansand. Barna som får dette tilbudet, er ofte låst til sykehuset gjennom hyppige og slitsomme behandlinger, noe som vanskeliggjør normal ferie for barna og familiene deres.

Facebook: @Drommeflyet
Instagram: @droemmeflyet
wideroe.no/drommeflyet