{{percent}}%

Grimaseri

Uttrykksregister

Når familie og venner er lei av å lage uttrykk for deg til skissene og bildene dine, kan du ty til denne boken av Mark Simon, med alle slags folk, fjes og følelser til fri avtegning i ro og mak.
bokkilden.no

 


Lysende

Kunstprojektor

Det er ikke juks, både Da Vinci og Vermeer brukte projeksjon for å overføre skisser til større formater. Og i dag kan man bare plugge en minnepinne med bilder i en digital projektor som Impression 1400, manipulere visningen, legge på digitale rutenett og male i vei.
artograph.com


Dagslys

Malelampe

Det er jo innlysende; når man maler, kan man ikke vurdere fargene ordentlig uten godt og nøytralt lys. Så om du mangler et atelier med masse naturlig lys, eller har lyst til å male om vinteren eller kvelden, trenger du kunstig dagslys i form av en studiolampe.
daylightcompany.com


Portabelt

Staffeli

Panduros egenproduserte Skagen er greit å ha med seg, et praktisk og solid felt­staffeli med justerbare ben, bare å spenne fast på sekken og dra til favoritt­landskapet ditt.
panduro.no


Læremester

Kunstkurs

Nettstedet lynda.com har digitale kurs i alt mulig: tegning, digital maling og akrylmaling, for eksempel. Sett opp staffeliet, spol frem og tilbake og paus når du vil – denne læreren blir ikke utålmodig.
lynda.com


Palett

Smørebrett

Det finnes andre og mer moderne varianter av paletten, men man vil jo gjerne ha i alle fall én av den klassiske håndholdte av tre, sånn som i tegneseriene og filmene.
panduro.no


Gatekunst

Lommeguide

Noe av stasen med street art er jo at den dukker opp når du minst venter det. Men om du drar til London eller New York for å finne den, kan det være praktisk med en app som Geo Street Art, som leder deg til hvert verk
og gir deg litt info.
itunes.com