{{percent}}%

Nordland Musikkfestuke

Fra 5.–14. august bør alle med sans for god musikk i spektakulære omgivelser sette kursen mot Bodø.

Nordland Musikkfestuke ble etablert i Bodø i 1980 under navnet Olsokdagene, og startet som en olsokfeiring. I 1987 tok festivalen navnet Nordland Musikkfestuke, og har i 35 år, den andre uken i august hvert år, gledet byens innbyggere så vel som til- reisende med en musikalsk fest uten sidestykke.

I tillegg til et innholdsrikt og spen- nende program, er det møtet mellom natur og kultur som kjennetegner Musikkfestuka. Her inviteres det til konsert på utradisjonelle steder som toppen av Keiservarden, ute på Nyholms Skandse, på Bodø Torg eller på Mjelle. Men selvsagt er også kirker, konsertlokaler og ikke minst byens nye kulturhus, Stormen, arenaer for opplevelsene.

LIKE PLANER LIK RABATT

Med Widerøe arrangement får du 10 % rabatt på ordinære fly- priser i forbindelse med Musikkfestuka.

BESTILL BILLETT PÅ

wideroe.no/kk

Rabattkode:

NO20166403A

Årets festival byr blant annet på det verdenskjente kammer- orkesteret Academy of St Martin in the Fields, singer-songwriter- favoritten Lissie og Norges ”nasjonalskald” Odd Nordstoga. Årets festivalprofil er Frode Fjellheim, frontfigur og leder i den samiske gruppen Transjoik. Han har blant annet skrevet åpnings- musikken til Disney-suksessen ”Frost”.

Vil du putte enda flere opplevelser inn i reisen, kan du for eksempel ta Hurtigruten til Lofoten, bli en dag eller to, og fly tilbake. Innflygningen til Bodø er blant landet vakreste.

Bo og leve

Clarion Collection

Hotel Grand Bodø

Scandic Havet

Radisson Blu Hotel Bodø


Thon Hotel Nordlys

Skagen Hotel