{{percent}}%

Turisthytte

Sognefjellshytta er en flott betjent turisthytte beliggende på høyfjellet langs Sogndals­veien. Foruten muligheten for sommer-langrenn, er det mange som tar turen over isbre til Galdhøpiggen eller Fanaråken.
sognefjellet.no

Ølsmaking

I Flåm kan man komme syklende ned Rallarveggen og gå rett inn til ølsmaking og god mat i den berømte gildehallen til Ægir bryggeri. Fra Flåmsbrygga hotell har man tilgang til en rekke aktiviteter som RIB-turer i Sognefjorden.
flamsbrygga.no

Nasjonalromantikk

Bestebakken er et nasjonalromantisk overnattingsted i Luster. Med moderne fasiliteter i tradisjonsrik arkitektur er Beste­bakken en liten perle med sine 15 soverom. Foruten stort utvalg i aktiviteter, tilbyr Bestebakken velværebehandlinger.
bestebakken.no

Historisk

På Lom-siden av Sognefjellsveien finner man det historiske Fossheim hotell. Det flotte familiehotellet tilbyr en rekke fysiske aktiviteter foruten matkurs. I restauranten kan man nyte både gourmetmat og kortreist tradisjonskost.
fossheimhotel.no

Nærmeste nabo

Hvis du ønsker å våkne med Nigardsbreen som nærmeste nabo, er Nigardsbreen Gjesteheim et opplagt valg. Selv med en enklere romstandard, så firer ikke gjesteheimen på kravene når det kommer til mat. Menyen består av hjemmelaget norsk tradisjonskost.
nigardsbreen.no

Pittoresk

Norges eldste hotell ligger pittoresk beliggende ved fjorden i Solvorn, Luster. De tilbyr overnatting i tre ulike hus, hvorav det eldste er fra 1630. Ut fra Walaker kan man oppleve fjord, bre og fjell på flotte rundreiser.
walaker.com

For mer informasjon se
sognefjord.no