{{percent}}%

undefined

Pony

Populære Kadeau har vokst ut av lokalene i Vesterbrogade, som nå er overtatt av et nytt konsept i Kadeau-familien, Pony. Et hyggelig lite sted med vekt på gode ingredienser.
ponykbh.dk

undefined

Aamanns CPH

Nå serveres Københavns beste smørbrød også på København lufthavn. Spis på stedet, eller ta med en eske med de deiligste fristelser om bord eller hjem.
aamanns.dk

undefined

Ved Stranden 10

Lyst på et godt glass? Noe lett å bite i? En kunnskapsrike sommelier og hyggelig miljø? Da er Ved Stranden 10 Vinhandel og Bar stedet. Det er nesten alltid full, så kanskje ender du opp med å henge på gatehjørnet med en god Rioja i glasset, sammen med alle de andre som heller ikke har kapret seg et bord.

undefined

Halvandet

Denne oasen, som er både strandklubb, ­restaurant, bar og marina, finner du i et gammelt industri­område ved Langelinie – innseilingen til Københavns havn. Her kombineres sol, sand, utsikt, kalde drikkevarer, cool musikk og avslappet atmosfære.
halvandet.dk

undefined

Kokkeriet

En liten restaurant med store ambisjoner, som innfrir – rett etter rett. (Og de er det mange av; 12 på den store menyen, som herved anbefales.) Dette er klassisk dansk gastronomi på høyt nivå, servert som du aldri har smakt det før. Svært hyggelig betjening er med på å gjøre dette til et av våre favorittsteder i hjertet av København.
kokkeriet.dk

undefined

Marchal

På kveldstid byr Hotel d’Angleterres Michelin-restaurant på nordiske retter med fransk touch i vakre om­givelser. Men de har også byens beste hotellfrokost! Og du må ikke engang bo på hotellet for å kunne nyte en så fantastisk start på dagen.
marchal.dk/dangleterre.dk

undefined

Les trois cochons

Det sjarmerende området rundt Værnedamsvej på Frederiksberg er en oase for frankofile. I denne parisiske bit av København er menyen på denne hyggelige restauranten i et gammel slakteri som den alltid har vært; forrett og dessert bestemmes av kjøkkenet fra dag til dag, hovedretten – som serveres i en gryte – må bestilles til minimum to personer. Dette er mat laget med kjærlighet og omhu.
cofoco.dk

undefined

Radio

I nabohuset til Københavns gamle radiohus, 200 meter fra Søerne, ligger dette uhøytidelige spisestedet, som lover at kokkene deres står tidlig opp hver dag for å skape måltider som ikke ligner på noe gjestene har smakt tidligere. Restauranten har to gartnere på lønnings­listen, så hele 85 ulike grønnsaker kommer fra egen hage. Interiøret er kult og rustikt, og maten noe du kommer til å snakke om etterpå.
restaurantradio.dk

undefined

Mielcke & Hurtigkarl

Gourmetrestaurant i fredet bygning fra 1600-tallet ved Frederiksberg Have. Restauranten er selv­forsynt med urter fra den to mål store fredede hagen. Michelin-inspektørene har ennå ikke oppdaget stedet, noe som nesten er blitt en stående vits blant danske matanmeldere, og et bevis på at man ikke skal tro alt man leser.
mielcke-hurtigkarl.dk

Fly til København
Finn billetter