{{percent}}%

Hipt

Københavns hostel Urban House har en ung, hip atmosfære og gjør alt for at du skal føle deg som “en av dem” når du er på besøk. De har til og med egen tatoveringssalong.
urbanhouse.me

undefined

Effektivt

Med 486 rom fordelt på 18 etasjer er Scandic Copenhagen et av byens største hotell. Bestiller du rom i en av de øverste etasjene har du fantastisk utsikt over hele byen.
scandichotels.com/copenhagen

undefined

Wow

Ingen over, ingen ved siden av. Hotel d'Angleterre er Danmarks, og kanskje Skandinavias, flotteste hotell. Hvert rom er et smykke, lobbyen en drøm, den tidligere nevnte ­frokosten uten sidestykke, champagne­baren et herlig møtested, servicen varm og ­personlig. Klart det ­koster, men drømmer
du om hotel­luksus, er dette stedet.
dangleterre.dk

Hyggelig

Guldsmeden-hotellene er en favoritt blant nordmenn på københavnbesøk, og en gjenganger i våre reisereportasjer. Rett og slett fordi det ikke finnes hyggeligere sted å bo i byen. At de i tillegg legger vekt på ­bærekraftig drift, støtter flere veldedige ­prosjekter og serverer deilig økologisk ­frokost (inkludert i prisen) bør heller ikke være en hemmelighet. Velg mellom (fra øverst til nederst) Axel, Bertram (begge på Vesterbro) eller Babette (ved Kongens Have).
guldsmedenhotels.com