{{percent}}%

Postkort

undefinedSelvgjort

Touchnote lar deg lage egne postkort på øyeblikket, fra bilder du knipser på tur. Legg inn melding og adresse, og selskapet trykker et fysisk kort med ditt bilde og budskap, og postlegger det for deg.
touchnote.com

Turkamerat

undefinedVennefinner

Foursquare minner om tripadvisor ved at den forteller deg om cafeer, museer og andre steder i nærheten, men i tillegg kan du -finne ut saker om de som vanker der eller er der akkurat nå, i tilfelle du vil bli kjent med nye mennesker.
foursquare.com

Rådgiver

undefinedVeiviser

Lurer du på hvor bra et spisested er, eller om det finnes et godt hotell i nærheten av der du er? Tripadvisor har samlet anmeldelser og råd fra folk som har vært der før deg.
tripadvisor.com

Minnebank

undefinedE-notater

Bruk Evernote til å ta bilde av vinflasken, og appen husker både hva vinen het og hvor du drakk den. Skriv egne notater, legg inn diktat, scann dokumenter, ta bilder av ting. Alt kan sorteres etter tema og sted, og all avbildet tekst blir søkbar.
evernote.com

Møteplass

undefinedSamkjøring

Meetup forteller deg hvor og når folk med samme interesser som deg selv møtes i nærheten for å gjøre det du liker, om det er dansing, akrobatikk, eller å diskutere litteratur.
meetup.com