{{percent}}%

På toppen av verden

På toppen av Trollstigen ligger det en arkitektonisk åpenbaring: Trollstigen Kafé. Omgitt av små vannspeil, kan man gå ut på plattformer for å beundre den storslagne utsikten. Det kryr selvfølgelig av turister her på en varm sommerdag, men man bør likevel unne seg en rast i solveggen på dette vakre stedet.
trollstigen.no

Kafé-must


I Åndalsnes sentrum ligger den koselige kafeen Sødahlshuset. De tre kreative venninnene startet opp stedet som verksted, innredet etter hvert til en kafé som er blitt så populær at de nesten ikke har tid til å produsere klær og keramikk lenger. Det går ­gjetord om kraftkar-burgeren deres, og vi kan også anbefale en innertier av en vegetarburger. Du får ikke lightbrus på Sødahlhuset, men de har til gjengjeld et stort utvalg av spennende juicer og lokalt øl.
visitaandalsnes.com

Bosted i smørøyet

I Isfjorden finner du idylliske Romsdal Lodge, med utsikt til alle kremtoppene. Romsdal Lodge består av to hus med til sammen 14 sengeplasser, hvorav det ene er fra 1800-tallet. Lodgen er i utgangspunktet selvbetjent, men det kan leies inn kokk om det ønskes. Det trivelige vertskapet tilbyr guidede turer og kurs, sommer som vinter. Kanskje det er nettopp her du skal ta det skredkurset du lenge har planlagt?
romsdallodge.com

Historisk overnatting


Hotel Aak er mer en opplevelse enn et hotell, skryter tidligere gjester. Og slik har det vært helt siden 1860 da Andreas Landmark og fru Jakobine etablerte over­nattingsstedet Hotel Aag for å huse laksefiskere og tinde­bestigere fra det store utland. Her sover du godt ved foten av Romsdalseggen og våkner opp til nydelig ­frokost. Og matopplevelsene fortsetter gjennom dagen.
hotelaak.no

Klatre-kafé

Norsk Tindesenter åpnet i 2016 og praktbygget er umulig å overse i sentrum av Åndalsnes. Foruten å tilby innendørs klatring, kan man fordype seg i klatringens historie i Tindemuseet. Og etterpå ­smaker det med en matbit i Spiret Spiseri.
tindesenteret.no

Widerøe flyr deg til Molde
Finn billetter